Yok hocam o kadar düşmez zaten de merak ettim deneyeceğim sadece çok bi fark olmazsa takarım geri
Güncelleme yapayım: Kurban bayramı sabahı herkes kurban keser ben ekran kartımı kestim xD Hikaye şöyle:
Ben hem macun değişimi amaçlı hem de bi backplate'i çıkardığımda sıcaklıklara bakma amaçlı olarak ekran kartının vidalarını sökmeye başladım. Soğutucu bloğu tutan 4 vidayı söktüm orada sorun yok. Fanların olduğu dış aksam ile ekran kartını birleştiren vidalar ise çok küçükmüş bu kartımızın. Ve ben maalesef ki (tecrübe oldu) çok faxla zorladığım için vidalar yalama yaptı ve çıkma ihtimalleri yoktu. E ben de yazın başındayız sıcaklıklar zaten yüksek dedim inat ettim ve bıçak ile plastikleri kesmeye başladım. Gerçekten de Kurban Bayramı sabahıydı xD Neyse artık terleye terleye bıçağı karta trmas ettirmeyeyim diye bir şekilde hallettim ve üst plaka ile fanların takılı olduğu alt plakanın ilişkisini tamamen kopardım. O günden beri çıplak kullanıyorum kartı. Sıcaklığa pek etkisi olmadı tabi ama zaten deneme amaçlı çıkaracaktım vidaları zorlamaktı hatam. Siz siz olun uygun tornavida bulmadıkça hiçbir vidayı zorlamayın. Ben şimdi bunu satacağım zaman neler çekeceğimi Allah bilir... Ha şu an geri takabilirim ama plastikleri birbirine kaynaştırmam lazım. Kısacası bu hikayenin sonu benim için kötü bitti sayılır karta fiziksel hasar vermedim çok şükür fakat değeri düştü elbet. Memnunum ama kartımdan birkaç sene daha kullanırım diye düşünüyorum.
@GFYT @Shinsai