Ekran kartı bağladığımda bilgisayar donup kalıyor

Ouroboros_K

Decapat
Ekran kartı bağladığımda bilgisayar açıldıktan kısa bir süre sonra kilitleniyor. Ama onboardda sorunsuz çalışıyor başka ekran kartı da denedim yine aynı. PSU ile alakalı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Farklı bağladınız ekran kartı sizinki ile aynı model mi ? Kaç Watt hangi marka PSU kullanıyorsunuz ? Bu sorun yeni mi başladı ?

PSU 250 watt ama ekran kartının güç bağlantısı yok. Ekran kartım rx460 oem, denediğim diğer ekran kartı da radeon hd8510. Bu kartı 5 yıl boyunca kullandım sorun yoktu, son bi kaç haftadır donma oluyor diye ekran kartını değiştirdim sorun devam ediyor.

Son düzenleme:
PSU 250 watt ama ekran kartının güç bağlantısı yok. Ekran kartım rx460 oem, denediğim diğer ekran kartı da radeon hd8510. Bu kartı 5 yıl boyunca kullandım sorun yoktu, son bi kaç haftadır donma oluyor diye ekran kartını değiştirdim sorun devam ediyor.
RX 460 için minumum 450W yazmışlar. Güç bağlantısı olmaması güç tüketmediği anlamına gelmiyor maalesef. HD 8510 hakkında bir şey bilmediğim için bir şey diyemeyeceğim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı