Şimdi benim merak ettiğim diğer tüm sıcaklıklar normal iken belleğin 90 derece olmasının bana bir zararı var mı? Forumlarda dolandığımda genelde 110'un üstüne çıkmadığı sürece sorun yok diyorlar fakat bana "Hotspot" ile karıştırıyorlar gibi geldi. Yine de size de sormak istiyorum kartın kendisi 64 derece fakat belleği 90 derece olursa bunun çok büyük bir sıkıntısı olur mu yoksa mining programında normal değerler mi?
Şimdi benim merak ettiğim diğer tüm sıcaklıklar normal iken belleğin 90 derece olmasının bana bir zararı var mı? Forumlarda dolandığımda genelde 110'un üstüne çıkmadığı sürece sorun yok diyorlar fakat bana "hotspot" ile karıştırıyorlar gibi geldi. Yine de size de sormak istiyorum kartın kendisi 64 derece fakat belleği 90 derece olursa bunun çok büyük bir sıkıntısı olur mu yoksa mining programında normal değerler mi?
All the errors and confusions about the suddenly occurring value of the memory temperatures of AMD’s current graphics cards understandably lead to uncertainty among many users. Modern memory chips…
www.igorslab.de
Bu iki kaynakta detaylı bilgi var.
Sıcaklık değerleriniz iyi durumda.
All the errors and confusions about the suddenly occurring value of the memory temperatures of AMD’s current graphics cards understandably lead to uncertainty among many users. Modern memory chips…
www.igorslab.de
Bu iki kaynakta detaylı bilgi var.
Sıcaklık değerleriniz iyi durumda.
Junction denen şeyin Hotspot olduğu söyleniyordu başka forumlarda bellekten ziyade ben mi yanlış anladım acaba yoksa farklı şeylerden mi bahsediyoruz?
Çünkü hotspotu da bugün araştırdım ve diğer adıyla Junction deniyor demişti redditte birisi. O da oyunlarda 90 dereceleri buluyor miningdense. Kişi mi yanlış bilgilendirme yaptı yoksa siz mi hotspot ile bellek ısısını karıştırdınız ya da benim İngilizcem mi yetmiyor anlamaya..?
Kardeşim sıcaklık değeri normal o kart için bende de RX 5700 XT TUF EVO var ben de ilk aldığımda VRAM ler 92dereceydi. Altıma sıçtım yaklaşık 2 ay kadar yerli yabancı her yerde araştırma yaptım forumlarda gezindim. Bi sıkıntı yokmuş AMD nin VRAM leri çok kaliteliymiş yüksek sıcaklıkta çalışması bi sorun değilmiş. 120 dereceye kadar tam performans gösteriyormuş. İçin rahat olsun aga takma kafana kartının sıcaklıkları gayet iyi