Scream_00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2017 Mesajlar 1.128 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2017 #1 Ekran kartında belleklerime voltaj vermek istiyorum. MSI Afterburner'da bu seçeneği göremedim. Belleklerime nasıl voltaj veririm? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ekim 2017
Ekran kartında belleklerime voltaj vermek istiyorum. MSI Afterburner'da bu seçeneği göremedim. Belleklerime nasıl voltaj veririm?
kebab man Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2016 Mesajlar 1.763 Makaleler 2 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2017 #2 Krokodil kablo ve istediğiniz voltajda adaptör temin ederek ekran kartı belleklerinin + ve - uçlarına tutturarak verebilirsiniz.
Krokodil kablo ve istediğiniz voltajda adaptör temin ederek ekran kartı belleklerinin + ve - uçlarına tutturarak verebilirsiniz.
Scream_00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2017 Mesajlar 1.128 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2017 #3 kebab man dedi: Krokodil kablo ve istediğiniz voltajda adaptör temin ederek ekran kartı belleklerinin + ve - uçlarına tutturarak verebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yazılım üzerinden voltaj vermeyi kastettim. MSI afterburner'da bunun bir seçeneği var mı? Belki bir ayarı vardır.
kebab man dedi: Krokodil kablo ve istediğiniz voltajda adaptör temin ederek ekran kartı belleklerinin + ve - uçlarına tutturarak verebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yazılım üzerinden voltaj vermeyi kastettim. MSI afterburner'da bunun bir seçeneği var mı? Belki bir ayarı vardır.