Trieetz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 4.102 Makaleler 9 Çözümler 53 3 Temmuz 2020 #1 12:06 kısmında bir madde var. O madde benim Laptopta'da vardı. O madde nedir termal macun mudur? Sürebilir miyim ben de GDDR belleklere termal macun? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2020
12:06 kısmında bir madde var. O madde benim Laptopta'da vardı. O madde nedir termal macun mudur? Sürebilir miyim ben de GDDR belleklere termal macun? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 4 Temmuz 2020 #2 Jelly Beanci dedi: Macun kullanın. Üreticiler uğraşmamak için seri üretim kartlarda genelde pad kıvamına gelmiş aşırı yoğun macunları tercih ediyorlar. Genişletmek için tıkla... Bu yorumu unutmuyorum. Eğer laptopunuzda önceden ped kullanmışlarsa siz de ped kullanın. Bir de, sıcaklık sorununuz yoksa ellemeyin.
Jelly Beanci dedi: Macun kullanın. Üreticiler uğraşmamak için seri üretim kartlarda genelde pad kıvamına gelmiş aşırı yoğun macunları tercih ediyorlar. Genişletmek için tıkla... Bu yorumu unutmuyorum. Eğer laptopunuzda önceden ped kullanmışlarsa siz de ped kullanın. Bir de, sıcaklık sorununuz yoksa ellemeyin.
Trieetz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 4.102 Makaleler 9 Çözümler 53 4 Temmuz 2020 #3 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Bu yorumu unutmuyorum. Eğer laptopunuzda önceden ped kullanmışlarsa siz de ped kullanın. Bir de, sıcaklık sorununuz yoksa ellemeyin. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı 87 derece 1650 ekran kartı
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Bu yorumu unutmuyorum. Eğer laptopunuzda önceden ped kullanmışlarsa siz de ped kullanın. Bir de, sıcaklık sorununuz yoksa ellemeyin. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı 87 derece 1650 ekran kartı
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 4 Temmuz 2020 #4 Siz bellek üzerinde mi kullanacaksınız GPU üzerinde mi? GPU üzerinde termal macun vardır herhalde. Ve de, garantisi varsa gönderin baksınlar.
Siz bellek üzerinde mi kullanacaksınız GPU üzerinde mi? GPU üzerinde termal macun vardır herhalde. Ve de, garantisi varsa gönderin baksınlar.
Trieetz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 4.102 Makaleler 9 Çözümler 53 4 Temmuz 2020 #5 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Siz bellek üzerinde mi kullanacaksınız GPU üzerinde mi? GPU üzerinde termal macun vardır herhalde. Ve de, garantisi varsa gönderin baksınlar. Genişletmek için tıkla... Malesef garantisin bozdum. Dediğiniz gibi kaliteli termal macunla kaliteli bir termal ped kullanıcam.
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Siz bellek üzerinde mi kullanacaksınız GPU üzerinde mi? GPU üzerinde termal macun vardır herhalde. Ve de, garantisi varsa gönderin baksınlar. Genişletmek için tıkla... Malesef garantisin bozdum. Dediğiniz gibi kaliteli termal macunla kaliteli bir termal ped kullanıcam.
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 4 Temmuz 2020 #6 Söktüğünüz termal pedse termal ped takın, termla macunsa termal macun sürün. Sorununuz GPU kaynaklı, videoda belleklerden bahsediyor. Termal pedler için kalınlığın fark ettiğini söyleyeyim. Termal pedleri bozmayın, stok gelen nedense iyi oluyor.
Söktüğünüz termal pedse termal ped takın, termla macunsa termal macun sürün. Sorununuz GPU kaynaklı, videoda belleklerden bahsediyor. Termal pedler için kalınlığın fark ettiğini söyleyeyim. Termal pedleri bozmayın, stok gelen nedense iyi oluyor.
Trieetz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 4.102 Makaleler 9 Çözümler 53 4 Temmuz 2020 #7 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Söktüğünüz termal pedse termal ped takın, termla macunsa termal macun sürün. Sorununuz GPU kaynaklı, videoda belleklerden bahsediyor. Termal pedler için kalınlığın fark ettiğini söyleyeyim. Termal pedleri bozmayın, stok gelen nedense iyi oluyor. Genişletmek için tıkla... Yorumunuz için teşekkür ederim dedğiniz şekilde yapıcam. İyi geceler. Allaha emanet olun.
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Söktüğünüz termal pedse termal ped takın, termla macunsa termal macun sürün. Sorununuz GPU kaynaklı, videoda belleklerden bahsediyor. Termal pedler için kalınlığın fark ettiğini söyleyeyim. Termal pedleri bozmayın, stok gelen nedense iyi oluyor. Genişletmek için tıkla... Yorumunuz için teşekkür ederim dedğiniz şekilde yapıcam. İyi geceler. Allaha emanet olun.