Ekran kartı belleklerinin üzerindeki madde nedir?

Makaleler
9
12:06 kısmında bir madde var. O madde benim Laptopta'da vardı. O madde nedir termal macun mudur? Sürebilir miyim ben de GDDR belleklere termal macun?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Macun kullanın. Üreticiler uğraşmamak için seri üretim kartlarda genelde pad kıvamına gelmiş aşırı yoğun macunları tercih ediyorlar.
Bu yorumu unutmuyorum.
Eğer laptopunuzda önceden ped kullanmışlarsa siz de ped kullanın. Bir de, sıcaklık sorununuz yoksa ellemeyin.

Söktüğünüz termal pedse termal ped takın, termla macunsa termal macun sürün. Sorununuz GPU kaynaklı, videoda belleklerden bahsediyor. Termal pedler için kalınlığın fark ettiğini söyleyeyim. Termal pedleri bozmayın, stok gelen nedense iyi oluyor.
Yorumunuz için teşekkür ederim dedğiniz şekilde yapıcam. İyi geceler. Allaha emanet olun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı