Çözüldü Ekran kartı BIOS tarihi farklı görünüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

RenKai00

Decapat
Daha fazla  
Yaklaşık 6, 7 ay önce işlemcimi ve ekran kartımı yeniledim NVIDIA ekran kartından AMD ekran kartına geçtim.
AMD uygulamasından bir şeylere bakarken BIOS tarihinin eski bir tarihi gösterdiğini gördüm. Parçaları Vatan Bilgisayar'dan satın aldım sıfır ürün olarak.
Gösterdiği BIOS tarihi ben bilgisayarımı ilk topladığım tarihten 3 ay sonrasını gösteriyor ve ben o zamanlar bir güncelleme falan yapmadım zaten o zamanlar NVIDIA kartım vardı.
Görseli aşağıya bırakıyorum ne yapacağım? Bu ekran kartı önceden kullanılmış mı?
Kendisinde de aynı model olduğunu söylemişti ama ben önceden de bu modeli almaya karar vermiştim zaten.
Model: RX 6700 XT.

Çözüm
Şüphe duyacak bir şey yok, BIOS tarihi hiçbir şey ifade etmiyor, şu an sıfır 6700XT alsanız oda 2021 BIOS'lu çıkar.

VBIOS ile ilgili hiçbir şey yapmayın, anakart gibi değil sıkıntılı bir iş, ömrü boyunca tek BIOS ile çalışır.

Şüphem olmasın o zaman öyle değil mi?
Biraz kendi kafamda korku yaşadım da, dedim acaba ikinci el falan mı?
Peki güncellemeye gerek var mı?

Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için, sağ olun. İyi günler dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…