emrhan216 Centipat Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 19 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2025 #1 Böyle bir sıkıntıyla karşılaşmamıştım daha önce ama boşta hiçbir şey yapmazken en basitinden Google bile takılırken ekran kartı 60-70 derece. Bunu nasıl düzeltirim? NVIDIA panelinden güç yönetimi modu optimum güçte.
Böyle bir sıkıntıyla karşılaşmamıştım daha önce ama boşta hiçbir şey yapmazken en basitinden Google bile takılırken ekran kartı 60-70 derece. Bunu nasıl düzeltirim? NVIDIA panelinden güç yönetimi modu optimum güçte.
teknomerak123 Decapat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 135 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Windows 11 Home , Android 10 , Android 7.1.1 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Nisan 2025 #2 Optimum güçte fazla ısınması normal diye biliyorum Dengeli'ye almayı deneyin.
emrhan216 Centipat Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 19 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2025 #3 teknomerak123 dedi: Optimum güçte fazla ısınması normal diye biliyorum Dengeli'ye almayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Ondayken de aynıydı ama hata bendeymiş, ekran kartın güncellemesini yapmamışım.
teknomerak123 dedi: Optimum güçte fazla ısınması normal diye biliyorum Dengeli'ye almayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Ondayken de aynıydı ama hata bendeymiş, ekran kartın güncellemesini yapmamışım.