Ekran kartı boşta 70 derece

Phan

Femtopat
Daha fazla  
GTX 1660 Super ekran kartımın 1 ay önce fanları bozuldu. 1 ay kullanamadım şimdi fan alıp taktım. PC'yi açtım fanlar çalışıyor ancak oyuna girdiğimde çalışmasına rağmen 90° derece oluyor. Ayrıca açıldığında bile 70° eskiden olsa Max 35° di. Driverları da güncelledim ona rağmen düzelmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fandan kaynaklı büyük ihtimal. Aldığın fanın linki varsa atabilir misin ?

Termal macun sürdün mü?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

termal macunla pek alakası olduğunu sanmıyorum onun az bir miktarı bile uzun yıllar götürüyor genelde sorunlar termal macundan kaynaklanmıyor.

Fandan kaynaklı büyük ihtimal. Aldığın fanın linki varsa atabilir misin ?

termal macunla pek alakası olduğunu sanmıyorum onun az bir miktarı bile uzun yıllar götürüyor genelde sorunlar termal macundan kaynaklanmıyor.
Aklıma macunu silip sonra sürmeden taktığı geldi aslında, sadece bir varsayım olarak düşündüm 😀

Fandan kaynaklı büyük ihtimal. Aldığın fanın linki varsa atabilir misin?

Termal macunla pek alakası olduğunu sanmıyorum onun az bir miktarı bile uzun yıllar götürüyor genelde sorunlar termal macundan kaynaklanmıyor.

Fandan kaynaklı olduğunu düşünmüyorumfanlar gayet hızlı ve yeterli çalışıyor açtığımda 60° 5dk bekletiyorum fanlar 40 düşürüyor ancak CS2'ye tıkladığın an 80° masaüstüne dönünce 60°

Aklıma macunu silip sonra sürmeden taktığı geldi aslında, sadece bir varsayım olarak düşündüm 😀

Unutmuş olma ihtimalim var kontrol edeceğim.

Bir ekran kartının boşta 70 derece olması normal değil, boşta duran yeni nesil kartlar pasif soğutucu gibi, fan açmadan duruyorlar. Montaj esnasında yaptığınız bir hatadan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Termal pedleri ne yaptınız macunu yenilediniz mi. Pedleri değiştirdiyseniz kaç mm pedler kullandınız bunların hepsi önemli.

Fandan kaynaklı büyük ihtimal. Aldığın fanın linki varsa atabilir misin?

Termal macunla pek alakası olduğunu sanmıyorum onun az bir miktarı bile uzun yıllar götürüyor genelde sorunlar termal macundan kaynaklanmıyor.

Fanların biri ters biri düz çalışıyor yani biri çekiyor biri itiyor normal mi acaba?

Termal macunlarım tamamen kurumuş ve taşa dönmüşler temizliğini ve değişimini yaptım düzeldi çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı