Gchould Hectopat Katılım 29 Aralık 2019 Mesajlar 435 30 Temmuz 2021 #1 Bilgisyarımı bilgisayarcıya götürdüm fanları bozukmuş dönmüyormuş. Bir de randımanımı ne bozukmuş bu randıman denen şey sorun çıkartır mı?
Bilgisyarımı bilgisayarcıya götürdüm fanları bozukmuş dönmüyormuş. Bir de randımanımı ne bozukmuş bu randıman denen şey sorun çıkartır mı?
Lava Catopuma Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.868 Çözümler 9 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #2 Randıman denen şey.. Artı 0 Eksi
U Ugur king Hectopat Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 34 30 Temmuz 2021 #3 Randiman performans demek Artı 0 Eksi
KS KS Gchould Hectopat Katılım 29 Aralık 2019 Mesajlar 435 30 Temmuz 2021 #4 Lava Catopuma dedi: Randıman denen şey. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ne olduğunu. Ugur king dedi: Randiman performans demek. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcı randımanda sıkıntı var dedi. Artı 0 Eksi
Lava Catopuma dedi: Randıman denen şey. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ne olduğunu. Ugur king dedi: Randiman performans demek. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcı randımanda sıkıntı var dedi.
U Ugur king Hectopat Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 34 30 Temmuz 2021 #5 Gchould dedi: Bilmiyorum ne olduğunu. Bilgisayarcı randımanda sıkıntı var dedi. Genişletmek için tıkla... Fanlari bozuk oldugu icin performansli calismaz demek istemistir Artı 0 Eksi
Gchould dedi: Bilmiyorum ne olduğunu. Bilgisayarcı randımanda sıkıntı var dedi. Genişletmek için tıkla... Fanlari bozuk oldugu icin performansli calismaz demek istemistir