Ekran kartı bozulmadan garantiye gönderilebilir mi?

Hasan Kahraman

Hectopat
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rayzen 5
Meslek
Market Personeli
Merhaba. Ekran kartımın 6 ay garantisi kaldı. Bir sıkıntısı yok fakat tedbir amaçlı garantisine göndermeli miyim? Genel kontrolleri yapılarak belki performansı artırılabilir.

Ek olarak GeForce 1030 modeli için nereye gönderme yapmalıyım?

Bence gereksiz. Yapacakları en fazla temizlik ve macun yenileme olur. GT 1030ların çoğunda fan bile yok zaten fazla ısınmayan kartlar. Bu yüzden pek performans kaybı olacağınıda sanmıyorum.

Bence gereksiz. Yapacakları en fazla temizlik ve macun yenileme olur. GT 1030ların çoğunda fan bile yok zaten fazla ısınmayan kartlar. Bu yüzden pek performans kaybı olacağınıda sanmıyorum.
Yoo hayır fanı var ve oyun oynayan biri olmadığım için bana yeterli. Hem belki bakarsın yeni modelini yollarlar.

Ekran kartı almak için almıştım. Öyle performans beklediğim bir şey değil ekrana görüntü geliyor mu geliyor. Film izleye biliyor muyum izliyorum...

Ne kadar komiksiniz öyle
Gerek yok, çünkü garantiye giden her şeyin sağlam geleceğinin garantisi yok. Bakmayın adına garanti dendiğine, sağlam gönderdiğiniz mal bozuk gelir falan mazallah.

Bunu hiç düşünememiştim daha önce. Beni böyle aydınlattığın için teşekkür ederim. Ama aklıma bir şey takıldı. Aydınlatırsan yine çok sevinirim. Şimdi ekran kartını gönderdim diyelim. Neyini kontrol edip performans artacak mesela ? Termal macunu yenilemesi için herhalde önce ürünün ısı değerlerine bakması gerekir Doğru ama şimdi ekran kartım 70 derece felan çıkarsa onu 50 derece yapmak için sıvı metal macun sürerler eminim. Bir de güzelce temizlerler, termal pad yenilemeside yaparlar

Kendi sorduğun soruya kendin cevap vermişsin. Farklı bir cevap istiyorsan söyleyeyim, belki ürün arızalıdır çünkü ekranda gelip gitmeler oluyor çok sık olmadığından önemsemiyorum. Belki akım kontrolü yaparlar.

"Bir sıkıntısı yok fakat tedbir amaçlı garantisine göndermeli miyim?"

"Bir sıkıntısı yok fakat tedbir amaçlı garantisine göndermeli miyim?"

Dediğim gibi çok önemsemedim yoksa belirtirdim. Ayrıca illa bir neden belirtilmesi gerekiyorsa diye önemsemeyerek belirttim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…