Ekran kartı bozulmuş olabilir mi?

halilpasha

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi akşamlar, bugün CS’ye girdikten sonra bilgisayarımda aniden ekran gitti; kasa çalışmasına rağmen (çok yüksek ihtimalle sıcaklıkla alakalı, CS’de fanlar full çalışıyordu ve bugün ekstra sıcaktı, bu yüzden sorunun bundan kaynaklandığını düşünüyorum). Bilgisayarı fişten çekip tekrar açtım, ancak ekrandaki Hz inanılmaz düşüktü ve renkler sanki kararmış gibiydi. Hemen ekran kartına baktım, fanlar çalışıyordu. AMD Adrenalin’e girmeye çalıştım, ancak normalde hep girerken bu sefer girmedi ve bir uyarı verdi. Sizce sorun ne olabilir? Bilgisayarı kapattım, şu an kapalı durumda. Ekran kartı yanmış olabilir mi?

Arkadaşlar iyi akşamlar, bugün cs girdikten sonra bilgisayarımda bir anda ekran gitti kasa çalışmasına rağmen ( çok yüksek ihtimal sıcaklıkla alakalı cs de fanlar full çalışıyor zaten bugün ekstra sıcaktı bu yüzden olduğunu düşünüyorum) bilgisayarı fişten çekip tekrar açtım ama ekrandaki hz inanılmaz düşüktü ve renkler sanki kararmış gibiydi hemen ekran kartına baktım fanlar çalışıyordu , amd adrenaline girmeye çalıştım fakat hep girmesine rağmen bu sefer girmedi bir uyarı verdi sizce sorun ne olabilir bilgisayrı kapattım duruyor , ekran kartı yanmış olabilir mi?
görev yöneticisinden kullanım oranlarına bakın, normal ise NZXT Cam indirip sıcaklıklara bakabilirsiniz. Servis temiz çözüm olur ama

Arkadaşlar iyi akşamlar, bugün CS’ye girdikten sonra bilgisayarımda aniden ekran gitti; kasa çalışmasına rağmen (çok yüksek ihtimalle sıcaklıkla alakalı, CS’de fanlar full çalışıyordu ve bugün ekstra sıcaktı, bu yüzden sorunun bundan kaynaklandığını düşünüyorum). Bilgisayarı fişten çekip tekrar açtım, ancak ekrandaki Hz inanılmaz düşüktü ve renkler sanki kararmış gibiydi. Hemen ekran kartına baktım, fanlar çalışıyordu. AMD Adrenalin’e girmeye çalıştım, ancak normalde hep girerken bu sefer girmedi ve bir uyarı verdi. Sizce sorun ne olabilir? Bilgisayarı kapattım, şu an kapalı durumda. Ekran kartı yanmış olabilir mi?
muhtemelen

Technopat Haberler

Geri
Yukarı