Ekran kartı bozulmuş olabilir mi?

halilpasha

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi akşamlar, bugün CS’ye girdikten sonra bilgisayarımda aniden ekran gitti; kasa çalışmasına rağmen (çok yüksek ihtimalle sıcaklıkla alakalı, CS’de fanlar full çalışıyordu ve bugün ekstra sıcaktı, bu yüzden sorunun bundan kaynaklandığını düşünüyorum). Bilgisayarı fişten çekip tekrar açtım, ancak ekrandaki Hz inanılmaz düşüktü ve renkler sanki kararmış gibiydi. Hemen ekran kartına baktım, fanlar çalışıyordu. AMD Adrenalin’e girmeye çalıştım, ancak normalde hep girerken bu sefer girmedi ve bir uyarı verdi. Sizce sorun ne olabilir? Bilgisayarı kapattım, şu an kapalı durumda. Ekran kartı yanmış olabilir mi?

görev yöneticisinden kullanım oranlarına bakın, normal ise NZXT Cam indirip sıcaklıklara bakabilirsiniz. Servis temiz çözüm olur ama

görev yöneticisinden kullanım oranlarına bakın, normal ise NZXT Cam indirip sıcaklıklara bakabilirsiniz. Servis temiz çözüm olur ama
Maalesef servise gönderemem 6 yıllık bilgisayar ekran kartı rx580 dediğinize bakacağım ama teşekkür ederim

muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…