Wufı54 Hectopat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 186 3 Temmuz 2021 #1 Merhaba benim RTX 3080 Ti ekran kartım var ve çalışırken yanlışlıkla 2 kere fanına elim değdi. Hemen elimi çektim fakat bir şey olmuş mudur?
Merhaba benim RTX 3080 Ti ekran kartım var ve çalışırken yanlışlıkla 2 kere fanına elim değdi. Hemen elimi çektim fakat bir şey olmuş mudur?
benkeldegilim Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 329 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Temmuz 2021 #2 Hafifçe eliniz değdiyse ve eliniz sağlamsa bir şey olmaz.
Kdr454 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2019 Mesajlar 1.929 Makaleler 1 Çözümler 26 Yer TR Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2021 #3 Wufı54 dedi: Merhaba benim RTX 3080 Ti ekran kartım var ve çalışırken yanlışlıkla 2 kere fanına elim değdi. Hemen elimi çektim fakat bir şey olmuş mudur? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey olmaz. Halen daha dönüyorsa bir sıkıntı yoktur.
Wufı54 dedi: Merhaba benim RTX 3080 Ti ekran kartım var ve çalışırken yanlışlıkla 2 kere fanına elim değdi. Hemen elimi çektim fakat bir şey olmuş mudur? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey olmaz. Halen daha dönüyorsa bir sıkıntı yoktur.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 3 Temmuz 2021 #4 Olmaz. Fan motorları manyetizma ile çalıştığı için fanlar engele takılırsa herhangi bir zorlanma veya kırılma durumu olmaz. Onlarca saniye tutarsanız manyetizmanın enerjisi ısıya dönüşür ve motorlar yanar. Deymekle bir şey olmaz kısaca.
Olmaz. Fan motorları manyetizma ile çalıştığı için fanlar engele takılırsa herhangi bir zorlanma veya kırılma durumu olmaz. Onlarca saniye tutarsanız manyetizmanın enerjisi ısıya dönüşür ve motorlar yanar. Deymekle bir şey olmaz kısaca.
Wufı54 Hectopat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 186 3 Temmuz 2021 #5 Ellie Williams dedi: Olmaz. Fan motorları manyetizma ile çalıştığı için fanlar engele takılırsa herhangi bir zorlanma veya kırılma durumu olmaz. Onlarca saniye tutarsanız manyetizmanın enerjisi ısıya dönüşür ve motorlar yanar. Deymekle bir şey olmaz kısaca. Genişletmek için tıkla... İçim biraz rahatladı kafayı yiyeceğim yoksa burada uykum falan kaçtı Kdr454 dedi: Hiçbir şey olmaz. Halen daha dönüyorsa bir sıkıntı yoktur. Genişletmek için tıkla... Dönmesinde sıkıntı yok dönüyor. benkeldegilim dedi: Hafifçe eliniz değdiyse ve eliniz sağlamsa bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Biraz kızardı o kadar. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2021
Ellie Williams dedi: Olmaz. Fan motorları manyetizma ile çalıştığı için fanlar engele takılırsa herhangi bir zorlanma veya kırılma durumu olmaz. Onlarca saniye tutarsanız manyetizmanın enerjisi ısıya dönüşür ve motorlar yanar. Deymekle bir şey olmaz kısaca. Genişletmek için tıkla... İçim biraz rahatladı kafayı yiyeceğim yoksa burada uykum falan kaçtı Kdr454 dedi: Hiçbir şey olmaz. Halen daha dönüyorsa bir sıkıntı yoktur. Genişletmek için tıkla... Dönmesinde sıkıntı yok dönüyor. benkeldegilim dedi: Hafifçe eliniz değdiyse ve eliniz sağlamsa bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Biraz kızardı o kadar.
artista Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 309 Çözümler 2 3 Temmuz 2021 #6 Wufı54 dedi: İçim biraz rahatladı kafayı yiyeceğim yoksa burada uykum falan kaçtı Dönmesinde sıkıntı yok dönüyor. Genişletmek için tıkla... 3080 Ti güncel fiyatını düşünce de ben kafayı yiyeceğim bir şey olmaz hocam.
Wufı54 dedi: İçim biraz rahatladı kafayı yiyeceğim yoksa burada uykum falan kaçtı Dönmesinde sıkıntı yok dönüyor. Genişletmek için tıkla... 3080 Ti güncel fiyatını düşünce de ben kafayı yiyeceğim bir şey olmaz hocam.
benkeldegilim Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 329 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Temmuz 2021 #7 Wufı54 dedi: Biraz kızardı o kadar Genişletmek için tıkla... Fanlar dönmenin bir yolunu bulur, sana bir şey olmasın.
Wufı54 dedi: Biraz kızardı o kadar Genişletmek için tıkla... Fanlar dönmenin bir yolunu bulur, sana bir şey olmasın.
Disty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2015 Mesajlar 3.256 Makaleler 16 Çözümler 114 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri ROG Strix X570-F R7 5800X3D 96GB 3200 MHz CL16 RAM CM ML 240L AIO RX 7900 XTX 24 GB ARC A770 16 GB Boot: WD Blue 1 TB NVMe 12 TB BTRFS (Single): 2x Samsung 990 Pro 4TB NVMe 1x WD Black SN850X 4TB NVMe 2 TB BTRFS (Mirrored): Segate Barracuda 2 TB HDD 2x WD Blue 1 TB 2.5" HDD Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Mühendisliği 3 Temmuz 2021 #9 Fan yaprakları kırılmadı ise birşey olmaz. Ellie Williams dedi: Onlarca saniye tutarsanız manyetizmanın enerjisi ısıya dönüşür ve motorlar yanar. Genişletmek için tıkla... En ucuz fanlardan kullanmıyor ise fanlar kendini otomatik kapatıyor zaten. Bendeki zorla durdurduktan 2 saniye sonra kapanıyor ve 5 saniye sonra tekrar deniyor. Ama genede yapmayın.
Fan yaprakları kırılmadı ise birşey olmaz. Ellie Williams dedi: Onlarca saniye tutarsanız manyetizmanın enerjisi ısıya dönüşür ve motorlar yanar. Genişletmek için tıkla... En ucuz fanlardan kullanmıyor ise fanlar kendini otomatik kapatıyor zaten. Bendeki zorla durdurduktan 2 saniye sonra kapanıyor ve 5 saniye sonra tekrar deniyor. Ama genede yapmayın.
DemirKipi Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 1.297 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Intel Core i7-10700K Ekran Kartı: Palit RTX™ 3080 Ti GameRock OC Anakart: Asus TUF GAMING Z490-PLUS RAM: GSKILL (2x8GB) RipjawsV DDR4 3200MHz CL16 SSD: Corsair MP510 240GB M.2 & Samsung 1TB 980 M.2 Kasa: Lian Li Lancool-215Soğutucu: Scythe Fuma 2 PSU: Thermaltake Toughpower GF1 750W 80+ Gold Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2021 #10 Zamanında elim ekran kartı fan yapraklarına değdi diye yapraklardan ikisinin kırıldığını gördüm. Kırılmamış sizinki ama bu konuda çok dikkatli olun. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2021
Zamanında elim ekran kartı fan yapraklarına değdi diye yapraklardan ikisinin kırıldığını gördüm. Kırılmamış sizinki ama bu konuda çok dikkatli olun.