Ekran kartı çalışmıyor kod 43 / hata kodu: 0000002B

Daha fazla  
Merhaba,

Öncelikle sıkıntı şu, aygıt yöneticisinde ekran kartımın yanında ünlem işareti var. Tıkladığımda ise kod 43 hatasıyla karşılaşıyorum. 1 haftadır var olan bir sorun, öncesinde yoktu. Başka sisteme taktığımda da aynı şeyle karşılaşıyorum. Ekran kartım aşırı yük altına hiç girmedi, overclock hiç yapılmadı.
Denediğim çözümler:
- Format
- Driver güncellemeleri.
- DDU'lu / DDU'suz driver silme
- Eski driverlar
- Yardımcı programlarla tüm sürücüleri güncelleme.
- BIOS reset & güncelleme.
Belki aklıma gelmeyen 1-2 şey vardır.

Ekrana görüntü geliyor. Monitör ekran kartına DisplayPort üzerinden bağlı. ( HDMI denedim )
Grafik ayarlarına girdiğimde Microsoft basit görüntüleyici tarzı bir şey yazıyor. Ekran kartı ismi yazmıyor.

Sistemim:
İşletim sistemi: Windows 10 Pro.
Ekran kartı: EVGA FTW GTX 1070
İşlemci: i5 7400.
Anakart: MSI Z170'a Gaming M5 ( BIOS güncelli, 7. Nesil destekli )
RAM: 16 GB Corsair.
HDD: 120 GB SSD, 1TB HDD.

Kurtarın beni bu illetten lütfen!

Son düzenleyen: Moderatör:
Microsoft basit görüntüleyicisi yazıyor ise ekran kartınızın driverı yüklü değildir birfaha yüklemeyi deneyin ve amd nin sitesinden indirin

Microsoft basit görüntüleyicisi yazıyor ise ekran kartınızın driverı yüklü değildir birfaha yüklemeyi deneyin ve amd nin sitesinden indirin
Adam niçin AMD sitesinde indirsin ? Adam kullandığı ekran kartı NVIDIA.
Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Driver | NVIDIA indir kurun. Bu olmasa aşağıdaki linki kurun.

Son düzenleme:
Arkadaşlar Driverin son versiyonu yüklü .
Dün bir kez daha formatladım bilgisayarı , bios ayarlarını sıfırladım , ekran kartının termal macununu yenileyip iç aksamını kontrol ettim , taktım çalıştı .
12 saat civarı faal kaldı . Az önce PC'yi açtığımda '' nvlddmkm.sys '' mavi ekranı yedim ve aynı şekil code 43 ile karşılaştım .

Tüm driverlar güncel

Mavi ekran için sorunu buldum sitede.

1: Grafik kartı sürüsünün en son versiyonunu yükleyiniz.
2: C:\Windows\System32\Drivers klasörüne girin ve nvlddmkm.sys dosyasının ismini nvlddmkm.sys.old olarak değiştiriniz.
3: Nvidia klasörüne gidiniz ve nvlddmkm.sy_ dosyasını bulunuz ve masaüstüne kopyalayınız.
4: CMD’yi çalıştınız ve CMD ekranında masaüstü konumuna geliniz.
5: CMD ekranında expand -r nvlddmkm.sy_ nvlddmkm.sys bu komutu çalıştırın.
6: Masaüstünde yeni oluşan nvlddmkm.sys dosyasını C:\Windows\System32\Drivers klasörüne kopyalayın.
7: Bilgisayarı yeniden başlatın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…