Öncelikle sıkıntı şu, aygıt yöneticisinde ekran kartımın yanında ünlem işareti var. Tıkladığımda ise kod 43 hatasıyla karşılaşıyorum. 1 haftadır var olan bir sorun, öncesinde yoktu. Başka sisteme taktığımda da aynı şeyle karşılaşıyorum. Ekran kartım aşırı yük altına hiç girmedi, overclock hiç yapılmadı.
Denediğim çözümler:
- Format
- Driver güncellemeleri.
- DDU'lu / DDU'suz driver silme
- Eski driverlar
- Yardımcı programlarla tüm sürücüleri güncelleme.
- BIOS reset & güncelleme.
Belki aklıma gelmeyen 1-2 şey vardır.
Ekrana görüntü geliyor. Monitör ekran kartına DisplayPort üzerinden bağlı. ( HDMI denedim )
Grafik ayarlarına girdiğimde Microsoft basit görüntüleyici tarzı bir şey yazıyor. Ekran kartı ismi yazmıyor.
Garantisi 3 hafta önce bitti . Kart çalışıyor çalıştığını 5 saat önceye kadar gördüm ki görüntüyüde kart üzerinden alıyorum zaten .. teşekkürler yardımın için ..
Farklı çözümler getirebilecek arkadaşlar bekleniyor
Garantisi 3 hafta önce bitti. Kart çalışıyor çalıştığını 5 saat önceye kadar gördüm ki görüntüyüde kart üzerinden alıyorum zaten. Teşekkürler yardımın için.
Farklı çözümler getirebilecek arkadaşlar bekleniyor