Ekran kartı çalışmıyor

MurtiTurk

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Geçen hafta arkadaşım bilgisayarım çalışıyor görüntü gelmiyor diye beni arayarak yardımcı olmamı istedi. Görüntü gelmiyor dediği için bende iyi kötü elimde çalışan bir MSI ekran kartı ile yanına gittim. Öncelikle kasanın için çok pisti ve masaüstü bilgisayarını evin duvarına sıfır yasladığı için rutubetli olan duvardan dolayı ekran kartı devreleri üzerinde oksitlenme meydana gelmişti ve anakart üzerindeki slotlarda yapış yapış nem yapmıştı. Bilgisayarı ve parçaları temizledikten sonra ilk olarak kendi ekran kartımı taktım bilgisayar sorunsuz çalıştı. Sonra arkadaşın ekran kartını taktığım PC fanları dönmeye başladığı anda ekran kartı fanı dönecek gibi olup duruyor. Daha önce böyle bir şey ile karşılaşan var mı arkadaşlar, desteklerinizi rica ederim. Görüntüyü aşağıdaki linke upload etttim. Herkese iyi günler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Selamlar, farklı bir ekran kartı ile görüntü geldi, fakat bu ekran kartını takınca görüntü gelmiyor bir ara geldi gitti acaba oksitler devrelere zarar mı verdi, ekran kartı tamir tespit yapan yerler var mı acaba

Selam, farklı bir ekran kartı ile görüntü geldi, fakat bu ekran kartını takınca görüntü gelmiyor bir ara geldi gitti acaba oksitler devrelere zarar mı verdi, ekran kartı tamir tespit yapan yerler var mı acaba?

Arkadaşınızın ekran kartının PCI bölümünü (mavi) silgi ile güzelce temizleyip tekrar takın.

Tamamdır, onu da bir deneyeyim teşekkür ederim.
Arkadaşınızın ekran kartının PCI bölümünü (mavi) silgi ile güzelce temizleyip tekrar takın.

Arkadaşlar selamlar denedim ne yazık ki olmadı, ne yapmam gerekebilir götürebileceğim bir yer var mı

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı