RylenSsS Yoctopat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2021 #1 Ekran kartını çıkar tak yaptım düğmeye basınca bilgisayar açılmadı. Bayağı bir araştırdım RAM çıkardım temizledim taktım ekran kartını tekrar çıkardım temizledim taktım ama yine aynı bir tepki yok.
Ekran kartını çıkar tak yaptım düğmeye basınca bilgisayar açılmadı. Bayağı bir araştırdım RAM çıkardım temizledim taktım ekran kartını tekrar çıkardım temizledim taktım ama yine aynı bir tepki yok.
KS KS RylenSsS Yoctopat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2021 #11 Ed1tH dedi: Hocam Power Switch kablosunu kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet çıkar tak yaptım Artı 0 Eksi
Ed1tH dedi: Hocam Power Switch kablosunu kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet çıkar tak yaptım
S Salihtkn Hectopat Katılım 3 Ocak 2017 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2021 #12 RylenSsS dedi: Evet çıkar tak yaptım. Genişletmek için tıkla... PSU'nun kalın kablosuyla karıştımıdanız değil mi anakarta bağlı olan ince kablolar. Artı 0 Eksi
RylenSsS dedi: Evet çıkar tak yaptım. Genişletmek için tıkla... PSU'nun kalın kablosuyla karıştımıdanız değil mi anakarta bağlı olan ince kablolar.
KS KS RylenSsS Yoctopat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2021 #13 Salihtkn dedi: PSU'nun kalın kablosuyla karıştımıdanız değil mi anakarta bağlı olan ince kablolar. Genişletmek için tıkla... Hocam şu değil mi? Artı 0 Eksi
Salihtkn dedi: PSU'nun kalın kablosuyla karıştımıdanız değil mi anakarta bağlı olan ince kablolar. Genişletmek için tıkla... Hocam şu değil mi?
kılıcıolanyalnızadam Hectopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 1.157 Çözümler 5 Yer Kastamonu 23 Haziran 2021 #14 Ed1tH dedi: Hocam Power Switch kablosunu kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Fan dönmüyorsa en büyük sıkıntı o zaten PC çalışsa bile sıcaklıktan 1 dk sonra kapanır. Artı 0 Eksi
Ed1tH dedi: Hocam Power Switch kablosunu kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Fan dönmüyorsa en büyük sıkıntı o zaten PC çalışsa bile sıcaklıktan 1 dk sonra kapanır.