Safer Decapat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 73 8 Aralık 2020 #1 Şu gösterdiğim alandaki clips nasıl açılır? Ekran kartını çıkartamıyorum. Dosya Ekleri WhatsApp Image 2020-12-08 at 15.19.13.jpeg 114,3 KB · Görüntüleme: 124
KS KS Safer Decapat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 73 8 Aralık 2020 #11 hadwiger dedi: İşaretlediğim kısmı ittirin, elinizi oradan çekmeden ekran kartını yuvasından kaldırın. Eki Görüntüle 770285 Genişletmek için tıkla... Denedim maalesef gelmiyor yukarıya. Artı 0 Eksi
hadwiger dedi: İşaretlediğim kısmı ittirin, elinizi oradan çekmeden ekran kartını yuvasından kaldırın. Eki Görüntüle 770285 Genişletmek için tıkla... Denedim maalesef gelmiyor yukarıya.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 8 Aralık 2020 #12 Safer dedi: Denedim maalesef gelmiyor yukarıya. Genişletmek için tıkla... Ekran kartının vidasını söktünüz mü? Artı 0 Eksi
Safer dedi: Denedim maalesef gelmiyor yukarıya. Genişletmek için tıkla... Ekran kartının vidasını söktünüz mü?
KS KS Safer Decapat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 73 8 Aralık 2020 #13 hadwiger dedi: Ekran kartının vidasını söktünüz mü? Genişletmek için tıkla... Evet kasaya baglı olan 2 vidayı söktüm güç kablosunuda söktüm. Dosya Ekleri WhatsApp Image 2020-12-08 at 15.35.33.jpeg 94,8 KB · Görüntüleme: 37 Artı 0 Eksi
hadwiger dedi: Ekran kartının vidasını söktünüz mü? Genişletmek için tıkla... Evet kasaya baglı olan 2 vidayı söktüm güç kablosunuda söktüm.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 8 Aralık 2020 #14 Safer dedi: Evet kasaya baglı olan 2 vidayı söktüm güç kablosunuda söktüm. Genişletmek için tıkla... Az önce dediğim gibi o parçayı sonun kadar ittirin ve ekran kartını çekin, kuvvet uygulayabilirsiniz, bir şey olmaz. hadwiger dedi: İşaretlediğim kısmı ittirin, elinizi oradan çekmeden ekran kartını yuvasından kaldırın. Eki Görüntüle 770285 Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Safer dedi: Evet kasaya baglı olan 2 vidayı söktüm güç kablosunuda söktüm. Genişletmek için tıkla... Az önce dediğim gibi o parçayı sonun kadar ittirin ve ekran kartını çekin, kuvvet uygulayabilirsiniz, bir şey olmaz. hadwiger dedi: İşaretlediğim kısmı ittirin, elinizi oradan çekmeden ekran kartını yuvasından kaldırın. Eki Görüntüle 770285 Genişletmek için tıkla...
KS KS Safer Decapat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 73 8 Aralık 2020 #15 hadwiger dedi: Az önce dediğim gibi o parçayı sonun kadar ittirin ve ekran kartını çekin, kuvvet uygulayabilirsiniz, bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hallettim şimdi de takarken vidalar deliğe tam uymuyor bunun sebebi nedir? Artı 0 Eksi
hadwiger dedi: Az önce dediğim gibi o parçayı sonun kadar ittirin ve ekran kartını çekin, kuvvet uygulayabilirsiniz, bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hallettim şimdi de takarken vidalar deliğe tam uymuyor bunun sebebi nedir?
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 8 Aralık 2020 #16 Safer dedi: Teşekkürler hallettim şimdi de takarken vidalar deliğe tam uymuyor bunun sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Ekran kartındaki vida yuvası ile kasadaki yuvayı birbirine tam denk getirdiğinize emin olun. Artı 0 Eksi
Safer dedi: Teşekkürler hallettim şimdi de takarken vidalar deliğe tam uymuyor bunun sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Ekran kartındaki vida yuvası ile kasadaki yuvayı birbirine tam denk getirdiğinize emin olun.