H Hextazen Centipat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 123 26 Temmuz 2022 #1 Ekran kartımı garantiye vereceğim, klips olduğunu sandığım şeye bastırmama rağmen tık etmiyor meret. Yanlış şeye mi bastırıyorum yoksa klips mi sıkıştı? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2022
Ekran kartımı garantiye vereceğim, klips olduğunu sandığım şeye bastırmama rağmen tık etmiyor meret. Yanlış şeye mi bastırıyorum yoksa klips mi sıkıştı?
XFarcus Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 1.773 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Biyolog 26 Temmuz 2022 #11 Zaten klips kartını itecektir. En fazla klipsin kırılır. Karta birşey olacağını sanmam. Artı 0 Eksi
KS KS H Hextazen Centipat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 123 26 Temmuz 2022 #12 XFarcus dedi: Zaten klips kartını itecektir. En fazla klipsin kırılır. Karta birşey olacağını sanmam. Genişletmek için tıkla... Tornavida ile baskı uyguladım, aşağı iner gibi oluyor ama ekran kartını serbest bıraktığına dair herhangi bir indikatör yok. Yumuşamıyor da. XFarcus dedi: Zaten klips kartını itecektir. En fazla klipsin kırılır. Karta birşey olacağını sanmam. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam, veryansın edip adamakıllı bastırınca indi aşağı. Çok teşekkür ederim . Artı 0 Eksi
XFarcus dedi: Zaten klips kartını itecektir. En fazla klipsin kırılır. Karta birşey olacağını sanmam. Genişletmek için tıkla... Tornavida ile baskı uyguladım, aşağı iner gibi oluyor ama ekran kartını serbest bıraktığına dair herhangi bir indikatör yok. Yumuşamıyor da. XFarcus dedi: Zaten klips kartını itecektir. En fazla klipsin kırılır. Karta birşey olacağını sanmam. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam, veryansın edip adamakıllı bastırınca indi aşağı. Çok teşekkür ederim .
XFarcus Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 1.773 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Biyolog 26 Temmuz 2022 #13 Hextazen dedi: Tornavida ile baskı uyguladım, aşağı iner gibi oluyor ama ekran kartını serbest bıraktığına dair herhangi bir indikatör yok. Yumuşamıyor da. Tamamdır hocam, veryansın edip adamakıllı bastırınca indi aşağı. Çok teşekkür ederim . Genişletmek için tıkla... Hasarsız bir şekilde çıkarmanıza sevimdim. İyi günler dilerim Artı 0 Eksi
Hextazen dedi: Tornavida ile baskı uyguladım, aşağı iner gibi oluyor ama ekran kartını serbest bıraktığına dair herhangi bir indikatör yok. Yumuşamıyor da. Tamamdır hocam, veryansın edip adamakıllı bastırınca indi aşağı. Çok teşekkür ederim . Genişletmek için tıkla... Hasarsız bir şekilde çıkarmanıza sevimdim. İyi günler dilerim