ArmutGameTV Hectopat Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 24 13 Ocak 2024 #1 Ekran kartımı anakarttan bitürlü çıkaramıyorum. Vidalar sökülü ve mandalı yok. Varsa ben göremiyorum.
Ekran kartımı anakarttan bitürlü çıkaramıyorum. Vidalar sökülü ve mandalı yok. Varsa ben göremiyorum.
umıtozdogan Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 782 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6700 XT - Ryzen 5 5600 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Ocak 2024 #2 ArmutGameTV dedi: Ekran kartımı anakarttan bitürlü çıkaramıyorum. Vidalar sökülü ve mandalı yok. Varsa ben göremiyorum. Genişletmek için tıkla... Mandalı yok olamaz flaş tut bak bazen ekran kartı büyük olunca mandalın üstünde kalıyor tırnağını sok incele.
ArmutGameTV dedi: Ekran kartımı anakarttan bitürlü çıkaramıyorum. Vidalar sökülü ve mandalı yok. Varsa ben göremiyorum. Genişletmek için tıkla... Mandalı yok olamaz flaş tut bak bazen ekran kartı büyük olunca mandalın üstünde kalıyor tırnağını sok incele.
ArmutGameTV Hectopat Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 24 13 Ocak 2024 #3 umıtozdogan dedi: Mandalı yok olamaz flash tut bak bazen ekran kartı büyük olunca mandalın üstünde kalıyor tırnağını sok incele. Genişletmek için tıkla... Kasa küçücük elimi sokamıyorum zaten bakabildiğim kadar baktım telefonun feneriyle bulamadım.
umıtozdogan dedi: Mandalı yok olamaz flash tut bak bazen ekran kartı büyük olunca mandalın üstünde kalıyor tırnağını sok incele. Genişletmek için tıkla... Kasa küçücük elimi sokamıyorum zaten bakabildiğim kadar baktım telefonun feneriyle bulamadım.
umıtozdogan Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 782 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6700 XT - Ryzen 5 5600 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Ocak 2024 #4 ArmutGameTV dedi: Kasa küçücük elimi sokamıyorum zaten bakabildiğim kadar baktım telefonun feneriyle bulamadım. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı ve kasa modeli nedir?
ArmutGameTV dedi: Kasa küçücük elimi sokamıyorum zaten bakabildiğim kadar baktım telefonun feneriyle bulamadım. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı ve kasa modeli nedir?
ArmutGameTV Hectopat Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 24 13 Ocak 2024 #5 umıtozdogan dedi: Ekran kartı ve kasa modeli nedir? Genişletmek için tıkla... EVGA GTX 970, ASUS p8z77 i Deluxe
umıtozdogan dedi: Ekran kartı ve kasa modeli nedir? Genişletmek için tıkla... EVGA GTX 970, ASUS p8z77 i Deluxe
Baboli111 Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 411 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2024 #6 Çıkarabildiniz mi fotoğraf atar mısınız?
ArmutGameTV Hectopat Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 24 13 Ocak 2024 #7 Baboli111 dedi: Çıkarabildiniz mi fotoğraf atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hayır çıkaramadım kapattım şimdilik yarın fotoğraf atarım.
Baboli111 dedi: Çıkarabildiniz mi fotoğraf atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hayır çıkaramadım kapattım şimdilik yarın fotoğraf atarım.