B Boravac Yoctopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2022 #1 Merhaba. Ekrna karti cipimin yanlari siyah. Acaba ekran kartim yanmis olabilir mi? Dosya Ekleri IMG_20220424_224827.jpg 187,3 KB · Görüntüleme: 61
Riqhtful Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 1.700 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2022 #2 Boravac dedi: Merhaba. Ekrna karti cipimin yanlari siyah. Acaba ekran kartim yanmis olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hiç takıp denediniz mi? Peki denediyseniz, ekranda herhangi bir artifact (görüntü bozukluğu) var mıydı? Artı 0 Eksi
Boravac dedi: Merhaba. Ekrna karti cipimin yanlari siyah. Acaba ekran kartim yanmis olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hiç takıp denediniz mi? Peki denediyseniz, ekranda herhangi bir artifact (görüntü bozukluğu) var mıydı?
KS KS B Boravac Yoctopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2022 #3 Riqhtful dedi: Hiç takıp denediniz mi? Peki denediyseniz, ekranda herhangi bir artifact (görüntü bozukluğu) var mıydı? Genişletmek için tıkla... Cihazim laptop sokup takamiyorum birde ekran Karti aygit yoneticisinden bazen gelip bazen gidiyor geldigi zaman bir sure sonra bilgisayar kendim kendine kapaniyor su an kullanamiyorum Artı 0 Eksi
Riqhtful dedi: Hiç takıp denediniz mi? Peki denediyseniz, ekranda herhangi bir artifact (görüntü bozukluğu) var mıydı? Genişletmek için tıkla... Cihazim laptop sokup takamiyorum birde ekran Karti aygit yoneticisinden bazen gelip bazen gidiyor geldigi zaman bir sure sonra bilgisayar kendim kendine kapaniyor su an kullanamiyorum