Çapkın Kont Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 269 Makaleler 1 1 Temmuz 2021 #1 Bugün anakart geldi her şeyi temiz ama elimde laptop yok deneyemedim. Çipe yakından baktığımda küçük bir kırık gördüm. Normalde çok çok küçük telefon ile Zoom yaptım. Bu kırık sorun yaratır mı?
Bugün anakart geldi her şeyi temiz ama elimde laptop yok deneyemedim. Çipe yakından baktığımda küçük bir kırık gördüm. Normalde çok çok küçük telefon ile Zoom yaptım. Bu kırık sorun yaratır mı?
Xoloth Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Haziran 2014 Mesajlar 4.314 Makaleler 7 Çözümler 31 1 Temmuz 2021 #2 Test etmeden bilemeyiz. Belki sorun yaratmayabilir.
Çapkın Kont Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 269 Makaleler 1 1 Temmuz 2021 #3 Baktığıma göre bu üzerindeki şey kristal ve içinde devre falan yok. İnternette soğutma katmanı diyorlar tam anlamadım.
Baktığıma göre bu üzerindeki şey kristal ve içinde devre falan yok. İnternette soğutma katmanı diyorlar tam anlamadım.
Xoloth Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Haziran 2014 Mesajlar 4.314 Makaleler 7 Çözümler 31 1 Temmuz 2021 #4 Çapkın Kont dedi: Baktığıma göre bu üzerindeki şey kristal ve içinde devre falan yok. İnternette soğutma katmanı diyorlar tam anlamadım. Genişletmek için tıkla... Zaten öyle lakin kırdığınız köşenin altında transistör var ise veya her hangi bir elektronik devre içeriyorsa çalışmaması mümkün.
Çapkın Kont dedi: Baktığıma göre bu üzerindeki şey kristal ve içinde devre falan yok. İnternette soğutma katmanı diyorlar tam anlamadım. Genişletmek için tıkla... Zaten öyle lakin kırdığınız köşenin altında transistör var ise veya her hangi bir elektronik devre içeriyorsa çalışmaması mümkün.
K keremselim30 Femtopat Katılım 2 Temmuz 2025 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #5 Bende de bu problem var çalışıyor ama uzun vadede bir problem yapar mı?