Ekran kartı çökmesi zararlı mı?

Ancoda

Centipat
Daha fazla  
TLOU oynuyorum arada sırada ekran kartı çöküyor yeniden başlatıp aygıtı etkinleßtir diyorum da korkuyorum tamamen bozulur diye ne yapayım sizce kalıcı hasar oluşurmu. RX7600 ekran kartım.

TLOU oynuyorum arada sırada ekran kartı çöküyor yeniden başlatıp aygıtı etkinleßtir diyorum da korkuyorum tamamen bozulur diye ne yapayım sizce kalıcı hasar oluşurmu. RX7600 ekran kartım.
Ne tarz bir çökme olduğuna bağlı. Wattman kaynaklı çökme ise şahsen 1000'den fazla kez çökertmişimdir, ekran kartına pek zararı yok daha çok yazılımsal olarak sapıtıyor en fazla. Oda tekrar sürücü kurulumu ile düzeltilir.

Ne tarz bir çökme olduğuna bağlı. WattMan kaynaklı çökme ise şahsen 1000'den fazla kez çökertmişimdir, ekran kartına pek zararı yok daha çok yazılımsal olarak sapıtıyor en fazla. Oda tekrar sürücü kurulumu ile düzeltilir.

Ya yeniden başlatıp aygıtı etkinleştir deyince düzeliyor.

Ya yeniden başlatıp aygıtı etkinleştir deyince düzeliyor.
Geri düzelttiğinde AMD Adrenalin sıfırlanıyor mu? Ayrıca "Beklenmedik bir sebebten..." diye bir bildirim gösteriyor mu?

Heh iyi çünkü geçenlerde ben PCI kablosunu yarım taktiğik için PCI kabloları falan yanmıştı ve görüntü falan vermiyordu korkmuştum o yuzden.
Ekran kartının güç soketi zarar görmediyse bir sorun yoktur. Tabi bu çökmeler ondan kaynaklımı söylemesi zor, genel olarak herhangi birşey tetikleyebiliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı