curiousoftech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 9.095 Çözümler 32 27 Ocak 2020 #11 Kasa fanlarının bağlantısını sökmek varken neden güç kaynağının fanını durdurmaya çalışsın ya?
atre1d3s Hectopat Katılım 30 Aralık 2019 Mesajlar 423 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2020 #12 mehmetdu dedi: Normal kullanımda mı geliyor ses?Yoksa kartta yük olduğu durumda mı?Benim kartımda normal kullanımda ses yok yük altında hafif CW sesi ortaya çıkıyor. Genişletmek için tıkla... her şekilde geliyor zaboomafoo dedi: Güç kaynağı fanını durdurmayı dene. Biraz tehlikeli ama madem bu kadar takıyorsan değer. Genişletmek için tıkla... onun fanı çalışmıyor zaten 0db...
mehmetdu dedi: Normal kullanımda mı geliyor ses?Yoksa kartta yük olduğu durumda mı?Benim kartımda normal kullanımda ses yok yük altında hafif CW sesi ortaya çıkıyor. Genişletmek için tıkla... her şekilde geliyor zaboomafoo dedi: Güç kaynağı fanını durdurmayı dene. Biraz tehlikeli ama madem bu kadar takıyorsan değer. Genişletmek için tıkla... onun fanı çalışmıyor zaten 0db...
zaboomafoo Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2017 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Istanbul 27 Ocak 2020 #13 atre1d3s dedi: kontrol ettim onlar değil... Genişletmek için tıkla... @curiousoftech dikkatlı okumaya davet ediyorum.
atre1d3s dedi: kontrol ettim onlar değil... Genişletmek için tıkla... @curiousoftech dikkatlı okumaya davet ediyorum.
curiousoftech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 9.095 Çözümler 32 27 Ocak 2020 #14 Ben de seni dikkatli öneri yapmaya . "Güç kaynağı fanını durdurmayı dene. Biraz tehlikeli ama madem bu kadar takıyorsan değer. " Sanki bu öneriyi yapmamış gibi bir de savunmaya geçiyor ya sabır.
Ben de seni dikkatli öneri yapmaya . "Güç kaynağı fanını durdurmayı dene. Biraz tehlikeli ama madem bu kadar takıyorsan değer. " Sanki bu öneriyi yapmamış gibi bir de savunmaya geçiyor ya sabır.
mehmetdu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 1.414 Makaleler 1 Çözümler 19 27 Ocak 2020 #15 Kullandığınız anakartın modeli nedir.
atre1d3s Hectopat Katılım 30 Aralık 2019 Mesajlar 423 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2020 #16 mehmetdu dedi: Kullandığınız anakartın modeli nedir. Genişletmek için tıkla... MSI B450 TOMAHAWK MAX
Escuba Hectopat Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 559 Çözümler 1 Yer Çanakkale/Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Ocak 2020 #17 Geriye tek seçenek ana kart veya PSU kondansatörleri kalıyor. Ama onlarda çınlama sesi yaparlar, takipteyim.
Geriye tek seçenek ana kart veya PSU kondansatörleri kalıyor. Ama onlarda çınlama sesi yaparlar, takipteyim.
mehmetdu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 1.414 Makaleler 1 Çözümler 19 27 Ocak 2020 #18 Bu tarz sesler genellikle PSU kaynaklı olabiliyor.Başka bir PSU ile deneme şansınız varsa denemenizi tavsiye ederim.
Bu tarz sesler genellikle PSU kaynaklı olabiliyor.Başka bir PSU ile deneme şansınız varsa denemenizi tavsiye ederim.
atre1d3s Hectopat Katılım 30 Aralık 2019 Mesajlar 423 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2020 #19 mehmetdu dedi: Bu tarz sesler genellikle PSU kaynaklı olabiliyor.Başka bir PSU ile deneme şansınız varsa denemenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... PSU dan gelmiyor da acaba verdiği güçte mi bir sıkıntı var anlayamadım... Anakart güç girişi civarından geliyor gibi
mehmetdu dedi: Bu tarz sesler genellikle PSU kaynaklı olabiliyor.Başka bir PSU ile deneme şansınız varsa denemenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... PSU dan gelmiyor da acaba verdiği güçte mi bir sıkıntı var anlayamadım... Anakart güç girişi civarından geliyor gibi
mehmetdu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 1.414 Makaleler 1 Çözümler 19 27 Ocak 2020 #20 Farklı bir PSU ile denemeden tam olarak emin olmazsınız maalesef.