Halit70 Decapat Katılım 17 Nisan 2019 Mesajlar 749 Makaleler 3 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2019 #11 %99 kullanımda 76 derecede sabit kalıyor bende. Kasanın hava akışı iyi olmasına rağmen.Ekran kartından kaynaklanıyor. Soğutma bloğu küçük.
%99 kullanımda 76 derecede sabit kalıyor bende. Kasanın hava akışı iyi olmasına rağmen.Ekran kartından kaynaklanıyor. Soğutma bloğu küçük.
hAllederiz Kilopat Katılım 20 Eylül 2019 Mesajlar 1.122 Çözümler 2 5 Kasım 2019 #12 Aldığın değer gayet normal, kasanın içindeki hava sirkülasyonu nasıl.
T the boneless Hectopat Katılım 30 Ekim 2019 Mesajlar 72 5 Kasım 2019 #13 erayselim` dedi: Ekran kartı modeliniz nedir? Bu sıcaklıklar normal. Kasanız kötüyse kasanın yan kapağını açıp kullanabilirsiniz (eğer hava akışı kötüyse). Genişletmek için tıkla... RX 570 8 GB 256 Bit ekran kartı AMD Ryzen 5 2600 işlemci. hAllederiz dedi: Aldığın değer gayet normal, kasanın içindeki hava sirkülasyonu nasıl. Genişletmek için tıkla... Hava akışı iyi 1 egzoz fan 3 tanede on fan var. Halit70 dedi: %99 kullanımda 76 derecede sabit kalıyor bende. Kasanın hava akışı iyi olmasına rağmen. Ekran kartından kaynaklanıyor. Soğutma bloğu küçük. Genişletmek için tıkla... Oldukça çok ses çıkarıyor bir de. M3ric dedi: GPU SCLK ve GPU MCLK frekanslarina bakarak RX 570 diyorum. O isi normal. Undervolt ile dusurebilirsin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapabilirim onu yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Kasım 2019
erayselim` dedi: Ekran kartı modeliniz nedir? Bu sıcaklıklar normal. Kasanız kötüyse kasanın yan kapağını açıp kullanabilirsiniz (eğer hava akışı kötüyse). Genişletmek için tıkla... RX 570 8 GB 256 Bit ekran kartı AMD Ryzen 5 2600 işlemci. hAllederiz dedi: Aldığın değer gayet normal, kasanın içindeki hava sirkülasyonu nasıl. Genişletmek için tıkla... Hava akışı iyi 1 egzoz fan 3 tanede on fan var. Halit70 dedi: %99 kullanımda 76 derecede sabit kalıyor bende. Kasanın hava akışı iyi olmasına rağmen. Ekran kartından kaynaklanıyor. Soğutma bloğu küçük. Genişletmek için tıkla... Oldukça çok ses çıkarıyor bir de. M3ric dedi: GPU SCLK ve GPU MCLK frekanslarina bakarak RX 570 diyorum. O isi normal. Undervolt ile dusurebilirsin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapabilirim onu yardımcı olabilir misiniz?
1 16986 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 5.781 Makaleler 7 Çözümler 52 6 Kasım 2019 #14 Hocam adam akıllı bilgi versenize. Hangi RX 570? Sapphire Pulse mi, Asus Strix mi?.. Kasanın modelini söyle.
Hocam adam akıllı bilgi versenize. Hangi RX 570? Sapphire Pulse mi, Asus Strix mi?.. Kasanın modelini söyle.
2 249580 Kilopat Katılım 15 Şubat 2019 Mesajlar 2.115 Makaleler 3 Çözümler 5 6 Kasım 2019 #15 Lostt dedi: Hahaha ne güldüm ama 65 dereceleri geçmeyen arkadaşlarım var rx 590 da hava akışı güzelse NİTRO+ modelleri güzel soğutmaya sahiptir. Genişletmek için tıkla... AMD ekran kartlarının yüksek TDP tükettiği herkese göre bir gerçek. Aynı kart aynı model ile daha yüksek görenler oluyor.
Lostt dedi: Hahaha ne güldüm ama 65 dereceleri geçmeyen arkadaşlarım var rx 590 da hava akışı güzelse NİTRO+ modelleri güzel soğutmaya sahiptir. Genişletmek için tıkla... AMD ekran kartlarının yüksek TDP tükettiği herkese göre bir gerçek. Aynı kart aynı model ile daha yüksek görenler oluyor.
L Lostt Decapat Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 767 Çözümler 1 6 Kasım 2019 #16 249580 dedi: AMD ekran kartlarının yüksek TDP tükettiği herkese göre bir gerçek. Aynı kart aynı model ile daha yüksek görenler oluyor. Genişletmek için tıkla... Yüksek TDP'den şüphemiz yok tabii ki de ama onunda düzeltileceğini zamanla düşünüyorum. Ama adam amdyse ısınır diyor yok öyle bir şey. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Kasım 2019
249580 dedi: AMD ekran kartlarının yüksek TDP tükettiği herkese göre bir gerçek. Aynı kart aynı model ile daha yüksek görenler oluyor. Genişletmek için tıkla... Yüksek TDP'den şüphemiz yok tabii ki de ama onunda düzeltileceğini zamanla düşünüyorum. Ama adam amdyse ısınır diyor yok öyle bir şey.
T the boneless Hectopat Katılım 30 Ekim 2019 Mesajlar 72 6 Kasım 2019 #17 16986 dedi: Hocam adam akıllı bilgi versenize. Hangi RX 570? Sapphire Pulse mi, Asus Strix mi?.. Kasanın modelini söyle. Genişletmek için tıkla... sapphire pulse rx570 8gb 256bit ekran kartim Astrous dedi: AMD kart ise, çok ama çok normal bir değer, hiç uğraşmanıza bile gerek yok. Genişletmek için tıkla... Ama ekran karti ısınınca ekran gidiyor gelmiyor birdaha ugrasip duruyorum sonra Son düzenleyen: Moderatör: 7 Kasım 2019
16986 dedi: Hocam adam akıllı bilgi versenize. Hangi RX 570? Sapphire Pulse mi, Asus Strix mi?.. Kasanın modelini söyle. Genişletmek için tıkla... sapphire pulse rx570 8gb 256bit ekran kartim Astrous dedi: AMD kart ise, çok ama çok normal bir değer, hiç uğraşmanıza bile gerek yok. Genişletmek için tıkla... Ama ekran karti ısınınca ekran gidiyor gelmiyor birdaha ugrasip duruyorum sonra
Astrous Decapat Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 295 7 Kasım 2019 #18 Silinen üye dedi: sapphire pulse rx570 8gb 256bit ekran kartim Ama ekran karti ısınınca ekran gidiyor gelmiyor birdaha ugrasip duruyorum sonra Genişletmek için tıkla... Msı afterburner ile temp limiti arttırabilirsin .
Silinen üye dedi: sapphire pulse rx570 8gb 256bit ekran kartim Ama ekran karti ısınınca ekran gidiyor gelmiyor birdaha ugrasip duruyorum sonra Genişletmek için tıkla... Msı afterburner ile temp limiti arttırabilirsin .