Ekran kartı çok kullanılırsa yanar mı?

Kime sordun soruyu çok merak ettim ekran kartı yakmak o kadar kolay değil çok kullanmakla alakası yok gönül rahatlığı ile al kullan . Ekran kartını yakmak ayrıca çaba ister.

Oyundan yana problem olmaz ama işlemciniz nedir ve diğer bileşenler ?

Bir kaç kişiye sordum fazla anlamıyorlardı heralde bu işten bir de kuzenimin dizüstü bilgisayarında amd radeon hd 7670m ekran kartı vardı yandı bu yüzden amd'ye güvenemiyorum

Hayır bir sorun olmaz dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Anlamadığım şey AMD ile yanmasının ne alakası var? AMD Gpu'yu üretir, kalanları diğer firmalar. Tüm R9 270X'ler yansa hangi markanın ürettiği yandı diye bakarız o markaya suç atarız. Ayrıca onda yanmış olması binlerce kullanıcının ekran kartının da yanacağı anlamına gelmez. AMD ısınıyordan sonra yanıyor başladı. Yakında patlar artık.

AMD hicbir zaman kotu olmadi, degerini bilemedi firmalar. Nvidia diye bir marka kazininca herkesin aklina, hep sorun AMD'de zaten..

Birilerini eleştirmekten vazgeçersen daha iyi olur belki bilmiyoruz? Bu konuda fazla bilgimiz yok amd'nin ürettiği bir gpu yanıyorsa bende amd'de suç bulurum başka bir firmaya suç attığım filan yok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…