H Hastai Ziyaretçi 13 Haziran 2014 #11 AMD veya NVIDIA deyince insanlar GPU'yu değil, kartın kendisini anlıyorlar. Sorun da buradan çıkıyor.
AMD veya NVIDIA deyince insanlar GPU'yu değil, kartın kendisini anlıyorlar. Sorun da buradan çıkıyor.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 13 Haziran 2014 #12 kushadige, hayır ben size bir şey demedim ki. Aynı gpuyu diğer markalar da kullanıyor, onlarda yanmıyor. Demek ki sorun ya markada, ya da kullanıcıda.
kushadige, hayır ben size bir şey demedim ki. Aynı gpuyu diğer markalar da kullanıyor, onlarda yanmıyor. Demek ki sorun ya markada, ya da kullanıcıda.
O Oğuzhan Çavdaroğlu Hectopat Katılım 13 Haziran 2014 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2014 #13 Akif dedi: kushadige, hayır ben size bir şey demedim ki. Aynı gpuyu diğer markalar da kullanıyor, onlarda yanmıyor. Demek ki sorun ya markada, ya da kullanıcıda. Genişletmek için tıkla... Peki bu kartı alırsam her hangi bir güncel anakarta sorunsuz şekilde takabilir miyim? Bu konuda biraz cahilim de kusura bakmayın
Akif dedi: kushadige, hayır ben size bir şey demedim ki. Aynı gpuyu diğer markalar da kullanıyor, onlarda yanmıyor. Demek ki sorun ya markada, ya da kullanıcıda. Genişletmek için tıkla... Peki bu kartı alırsam her hangi bir güncel anakarta sorunsuz şekilde takabilir miyim? Bu konuda biraz cahilim de kusura bakmayın
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 13 Haziran 2014 #14 kushadige, elbette ki takabilirsiniz. Pci-e desteği olan her anakarta takabilirsiniz. Ayrıca kart fiyatına göre çok güzel. Güncel oyunların çoğunu 1080p'de en yüksek ayarlarda oynatabiliyor. Sürprizbozan: Ayrıca; *Bilmemek değil, öğrenmemek ayıp. *Ignorance is bliss.
kushadige, elbette ki takabilirsiniz. Pci-e desteği olan her anakarta takabilirsiniz. Ayrıca kart fiyatına göre çok güzel. Güncel oyunların çoğunu 1080p'de en yüksek ayarlarda oynatabiliyor. Sürprizbozan: Ayrıca; *Bilmemek değil, öğrenmemek ayıp. *Ignorance is bliss.
O Oğuzhan Çavdaroğlu Hectopat Katılım 13 Haziran 2014 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2014 #15 Yardımınız için teşekkürler
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2014 #16 Öyle bir ihtimalin varsa dahi kullanmadan yanmaz, kullanman gerek.