Ekran kartı crash veriyor ve monitörde renkler çok az gözüküyor

sahser789

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, fotoğraftaki sizce ekran kartı crash mi yoksa monitör arızası mı?

3060 var, FurMark testlerinde sıkıntı çıkmıyor, ısıları normal, sadece tarayıcıdayken böyle şeyler yaşıyorum, masaüstüne geçip geri girince düzeliyor, bu aralar fazla yapmaya başladı. Bir de bazı oyunların yükleme ekranlarında, örnek LoL yükleme ekranında kenarlarda renkler çok az, gözle görülecek derecede yanıp yanıp sönüyor ama oyun içinde bir sıkıntı yok.

Görsel yok fakat tarif ettiğin sorunu anlıyorum, 3060 kullanıyorum ve bende de aynı problemler var. Şu anda düzeldi fakat arada birkaç gün art arda oluyor.

merhaba gece site çökmüştü galiba fotoğraf ondan yüklenmemiş olabilir. Garantiye götürmeme gerek var mı önerebileceğiniz bir şey olursa çok memnun olurum. 2. yıla girmek üzere bilgisayar OEM olarak toplu alındı.

Dosya Ekleri

• IMG_20250107_214850.jpg
    IMG_20250107_214850.jpg
    268,5 KB · Görüntüleme: 23
Garantiye götürmeme gerek var mı önerebileceğiniz bir şey olursa çok memnun olurum.

Sürücüleri sil tekrar kur belki düzelir.

Maalesef formatladim hala devam ediyor yakında BIOS güncellemesi içinde bir yerlere götüreceğim.

Merhabalar sorun hala devam ediyor videolu bir şekilde çektim bu sefer
Delta Force Oyununda ekran şu şekil oluyor alttab yapınca düzeliyor sizce problem ekran kartı mı monitör mü ?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aşağıda diğer vereceğim link FuryMark testidir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynı Şekilde Görselde görüldüğü üzere tarayıcıda alt tab yapınca düzeliyor.

+

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-01-12 at 17.07.21.jpeg
    WhatsApp Image 2025-01-12 at 17.07.21.jpeg
    132,6 KB · Görüntüleme: 13
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı