Çözüldü Ekran kartı değişimi sonrası sistemde görüntü gidiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Berkay Çoban

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Kuyumcu
Merhaba bilgisayar ile YouTube Facebook falan takılırken kendini yeniden başlatıp no signal hatası alıyorum, ekran kartımı yeni aldım fakat farklı bir ekran kartını takınca da hata devam ediyor. Sorun ne olabilir, yardımcı olur musunuz?

Çözüm
Arkadaşlar güncellemeyi yazıyorum.

Farklı PC'lerde olasılıkları değerlendirdik ve büyük ihtimalle çip hatası olduğunu düşünüyorlar hem 2. ele tövbe edip hem de tamire yollayıp satacağım ve sıfır alacağım.
Arkadaşlar güncellemeyi yazıyorum.

Farklı PC'lerde olasılıkları değerlendirdik ve büyük ihtimalle çip hatası olduğunu düşünüyorlar hem 2. ele tövbe edip hem de tamire yollayıp satacağım ve sıfır alacağım.

Çözüm

Merhaba, sorunu çözebildiniz mi, ben de birkaç gün önce sıfır ekran kartı satın aldım ve aynı sorun var, eski ekran kartını taktığımda hiçbir problem yok, yenisinde stres testinde de hiçbir sorun yok, kendi kendine ekran gidiyor.

Hayır arızalı şekilde sattım büyük ihtimalle çipset arızası.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…