Ekran kartı değişimi yaparken anakart değiştirmeye gerek var mı?

Ascerd

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayarımı upgradelemek istiyorum bir teknoloji mağzasından aldıgım bilgiye göre ekran kartını değiştirdiğimde ana kartta değişiklik yapmama gerek yokmuş.
Benim ana kartım çok eski bir model yeşil olanlardan GT 710'dan 1660 Super'e gecmek istiyorum bu bilgi dogru mudur?

Sıkıntı olmaz ama işlemci ve ekran kartının darboğaz yapmaması lazım.

Doğrudur.

Gerekmiyor ama psunun yetip işlemcininde darbogaz yapmaması lazım .

Benim eski bilgisayarın GT 730'du bende 1660 Super'e geçtim anakart falan değiştirmeden kullandım hiçbir sorun olmadı. Anakartin tam markası ve modelini öğrenirsen daha iyi yardımcı olabiliriz.

Benim eski bilgisayarın GT 730'du bende 1660 Super'e geçtim anakart falan değiştirmeden kullandım hiçbir sorun olmadı. Anakartin tam markası ve modelini öğrenirsen daha iyi yardımcı olabiliriz.
Merhaba öncelikle çok teeşekkürler yanıtlar için gt 710 kullanyorum işlemcim i5 9400 anakartımın modelini bilmiyorum fakat çok eski dediğim gibi çipe benziyor yeşil eğer açmadan öğrenebileceğim bir yol varsa yapabilirim

Windows+R tuşuna basarak Çalıştır uygulamasını aç.
Karşına gelen pencereye dxdiag yazarak Tamam seçeneğine veya Enter tuşun tıkla.
DirectX Tanı Aracı sayfası aracılığı ile tüm Sistem özelliklerinizi görüntüleyebilirsin.

evet fakat burda anakartıma dair bir özellik yazmıyor işlemci ram ekran kartı takılı ekipmanlar mevcut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…