Ekran kartı değişimi

Bekir Bektaş

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar benim toplama bir bilgisayarım var. Oyun meraklısıyım beni 3 3.5 yıl idare edicek iyi performans sağlıcak bi bilgisayar toplamak istiyorum. Ben 1 yıla kadar ekran kartımı yenilemeyi düşündüm. Bana bi ekran kartı önerir misiniz, hangi ekran kartlarını sistemim sorunsuz çalıştırır, başka yenilemem gereken parça var mı ? Bir de bu kasa ne kadara toplanmıştır sizce ben 1.700 verdim kazık mı yemişim. Herkese teşekkürler.

İşlemci: AMD FX (tm)-4100 Quad-Core Processor 3.60 GHz RAM: 8 GB 64 bit İşletim sistemi Windows 7 Anakart: Gigabyte GA-780T-D3L İşlemci çekirdek sayısı: 4 Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 460 Güç kaynağı: 600 watt Hard Disk: 1 TB

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında o kart da yeterli sayılır şimdilik. Yani çok oyun meraklısı değilseniz. Ekran kartı için bütçe belirtirsen daha çok yardımcı olabilir. Acaba güç kaynağın 80+ bir güç kaynağımı.

750-800 TL yi geçmezse iyi olur. Güç kaynağına nerden bakabilirim üstünde yazar mı ? Bu kart beni 3 yıl idare eder mi diyorsunuz ?

Hıgh power eco HPE-600-A12SP

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…