Gürkan DUMAN Kilopat Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2015 #1 Arkadaşlar elimde Exper marka bir bilgisayar var .Yakın zamanda yeni bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum fakat şimdi bu bilgisayarın ekran Kartını değiştirirsem garantisi bozulurmu . Bir yıl kadar daha garanti süresi var .Şimdiden Teşekkür Ederim.
Arkadaşlar elimde Exper marka bir bilgisayar var .Yakın zamanda yeni bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum fakat şimdi bu bilgisayarın ekran Kartını değiştirirsem garantisi bozulurmu . Bir yıl kadar daha garanti süresi var .Şimdiden Teşekkür Ederim.
M. Samet Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2015 Mesajlar 4.473 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2015 #2 Zaten garantisi bitti ise değiştirin ancak bitmediyse garantisi biter. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Eylül 2015
receparslan Hectopat Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2015 #3 Bendede var aynı lanetten dex 165 upgrade etcem 1500 tl bütçem var yardımcı olurmusnjz ssd kasa ve ekran kartı almak istiyorum
Bendede var aynı lanetten dex 165 upgrade etcem 1500 tl bütçem var yardımcı olurmusnjz ssd kasa ve ekran kartı almak istiyorum