ExerOfLucifer Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #1 Arkadaşlar bilgisayar kasası önceden açılmıyordu ben de kasayı değiştim ama sinyal yok dedi monitörde, ben de ekran kartını değiştim. Yine sinyal yok diyor. RAM yerlerini değiştim BIOS pilini 20 30 dk çıkartıp taktım yine değişmedi.
Arkadaşlar bilgisayar kasası önceden açılmıyordu ben de kasayı değiştim ama sinyal yok dedi monitörde, ben de ekran kartını değiştim. Yine sinyal yok diyor. RAM yerlerini değiştim BIOS pilini 20 30 dk çıkartıp taktım yine değişmedi.
hellaboutthat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2019 Mesajlar 1.430 Çözümler 5 15 Şubat 2025 #2 Aynı şeyi yaşadım hocam yeni anakart aldım ancak öyle çözüldü. Artı 0 Eksi
Akira.exe Hectopat Katılım 16 Ekim 2023 Mesajlar 2.376 Çözümler 73 15 Şubat 2025 #3 Hdmi/dp kablosu hangisini kullanıyorsanız onu değiştirmeyi denediniz mi? Şu anki sorununuzda bilgisayara hiç güç gelmiyor mu? Artı 0 Eksi
Hdmi/dp kablosu hangisini kullanıyorsanız onu değiştirmeyi denediniz mi? Şu anki sorununuzda bilgisayara hiç güç gelmiyor mu?
KS KS ExerOfLucifer Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #4 Akira.exe dedi: Hdmi/dp kablosu hangisini kullanıyorsanız onu değiştirmeyi denediniz mi? Şu anki sorununuzda bilgisayara hiç güç gelmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Öbür kasada geliyordu 1 2 saniye dönüp gidiyordu şimdikinde değiştiğim kasada sinyal yok diyor bir de HDMI kullanıyorum galiba. Artı 0 Eksi
Akira.exe dedi: Hdmi/dp kablosu hangisini kullanıyorsanız onu değiştirmeyi denediniz mi? Şu anki sorununuzda bilgisayara hiç güç gelmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Öbür kasada geliyordu 1 2 saniye dönüp gidiyordu şimdikinde değiştiğim kasada sinyal yok diyor bir de HDMI kullanıyorum galiba.