aktecha Picopat Katılım 10 Aralık 2024 Mesajlar 241 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Gtx1080 İ510400f 16 ram Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2024 #1 Merhaba zaten ekran kartı değişecektim ve yarın değiştireceğim ve ekran kartı değişince HWID banım var kalkar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Aralık 2024
Merhaba zaten ekran kartı değişecektim ve yarın değiştireceğim ve ekran kartı değişince HWID banım var kalkar mı?
not4211 Decapat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 225 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2024 #2 Belki kalkabilir, genelde anakarta atıyorlar denemek istersende aynı hesaba tekrar girme.
trurebellion Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 1.343 Çözümler 7 Yer Ankara 11 Aralık 2024 #3 aktecha dedi: Merhaba zaten ekran kartı değişecektim ve yarın değiştireceğim ve ekran kartı değişince HWID banım var kalkar mı? Genişletmek için tıkla... Genelde anakarta atıyorlar kalkadabilir kalkmayadabilir bilemeyiz ama kalkmaz sanırım.
aktecha dedi: Merhaba zaten ekran kartı değişecektim ve yarın değiştireceğim ve ekran kartı değişince HWID banım var kalkar mı? Genişletmek için tıkla... Genelde anakarta atıyorlar kalkadabilir kalkmayadabilir bilemeyiz ama kalkmaz sanırım.
NinimuRarei Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 1.673 Çözümler 24 Yer Tokyo, Japan 11 Aralık 2024 #4 aktecha dedi: Merhaba zaten ekran kartı değişecektim ve yarın değiştireceğim ve ekran kartı değişince HWID banım var kalkar mı? Genişletmek için tıkla... Genellikle hayır anakartınızı değiştirmeniz gerek.
aktecha dedi: Merhaba zaten ekran kartı değişecektim ve yarın değiştireceğim ve ekran kartı değişince HWID banım var kalkar mı? Genişletmek için tıkla... Genellikle hayır anakartınızı değiştirmeniz gerek.
Eriksen Hectopat Hoca Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 3.759 Çözümler 14 Yer Danimarka,Kopenhag 11 Aralık 2024 #5 aktecha dedi: Merhaba zaten ekran kartı değişecektim ve yarın değiştireceğim ve ekran kartı değişince HWID banım var kalkar mı? Genişletmek için tıkla... Hayır banı anakarta atıyorlar.
aktecha dedi: Merhaba zaten ekran kartı değişecektim ve yarın değiştireceğim ve ekran kartı değişince HWID banım var kalkar mı? Genişletmek için tıkla... Hayır banı anakarta atıyorlar.
LonelyDarkSide Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 1.333 Çözümler 9 11 Aralık 2024 #6 aktecha dedi: Merhaba zaten ekran kartı değişecektim ve yarın değiştireceğim ve ekran kartı değişince HWID banım var kalkar mı? Genişletmek için tıkla... Bugün maçıma denk gelen hileci sen miydin?
aktecha dedi: Merhaba zaten ekran kartı değişecektim ve yarın değiştireceğim ve ekran kartı değişince HWID banım var kalkar mı? Genişletmek için tıkla... Bugün maçıma denk gelen hileci sen miydin?
FehmiDogru.js Megapat Çözüme Giden Yol Mahalle Bilgisayarcısı Kıdemli Üye Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 9.720 Makaleler 2 Çözümler 351 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 (All Core 4.6 GHz @ 1.31V) Ekran Kartı: PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12 GB RAM: Patriot Viper Steel 32GB DDR4-3200 CL16 Anakart: Gigabyte B550 Eagle ATX Güç kaynağı: Cooler Master GX Bronze 750W Kasa: Zoko Chiko ARGB SSD: Kioxia Exceria Heatsink 1TB NVMe Gen4 HDD 1: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 3.5" HDD 2: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 2.5" İşlemci Soğutucu: Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Aralık 2024 #7 HWID banlar genelde anakarta atılıyor. BIOS güncellemesi yapınca bile bazen HWID ban kalkabiliyor bu arada, çok karışık bir konu
HWID banlar genelde anakarta atılıyor. BIOS güncellemesi yapınca bile bazen HWID ban kalkabiliyor bu arada, çok karışık bir konu
Sefer2234 Picopat Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 795 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2024 #8 aktecha dedi: Merhaba zaten ekran kartı değişecektim ve yarın değiştireceğim ve ekran kartı değişince HWID banım var kalkar mı? Genişletmek için tıkla... Olmaz PC de her şey anakarta kurulur ekran kartı görüntü vermeye yarayan bir bileşendir sadece.
aktecha dedi: Merhaba zaten ekran kartı değişecektim ve yarın değiştireceğim ve ekran kartı değişince HWID banım var kalkar mı? Genişletmek için tıkla... Olmaz PC de her şey anakarta kurulur ekran kartı görüntü vermeye yarayan bir bileşendir sadece.