Muratvesen1997 Centipat Katılım 9 Nisan 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:13 #1 Selam arkadaşlar, içim rahat etsin diye sormak istiyorum yeni ekran kartı alınca PC'ye format atmak gerekir mi zorunlu mudur?
Selam arkadaşlar, içim rahat etsin diye sormak istiyorum yeni ekran kartı alınca PC'ye format atmak gerekir mi zorunlu mudur?
E eva 02 Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 413 Dün 18:29 #2 Hayır gerekmez. DDU ile eski sürücüyü kaldırıp yeni driverı indirmen yeterli olur. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 18:49
lostchanceee Nanopat Katılım 13 Haziran 2025 Mesajlar 807 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:37 #3 Muratvesen1997 dedi: Selam arkadaşlar, içim rahat etsin diye sormak istiyorum yeni ekran kartı alınca PC'ye format atmak gerekir mi zorunlu mudur? Genişletmek için tıkla... DDU adlı programı kurup gerekli ayarları yapınız, ardından yeniden başlat veya kapat seçeneklerini kullanın ( Yeniden başlat tavsiye ederim. )
Muratvesen1997 dedi: Selam arkadaşlar, içim rahat etsin diye sormak istiyorum yeni ekran kartı alınca PC'ye format atmak gerekir mi zorunlu mudur? Genişletmek için tıkla... DDU adlı programı kurup gerekli ayarları yapınız, ardından yeniden başlat veya kapat seçeneklerini kullanın ( Yeniden başlat tavsiye ederim. )
Eser Yaşar Decapat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Sistem Özellikleri Ps5 - Ps4- Ps3 Cinsiyet Erkek Meslek Üniversiteli Dün 18:45 #4 Yeni driver yeterli hocam.