Ekran Kartı Değiştirme

beyaznota

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar. Benim şu an bilgisayarımda Amd'nin bir ekran kartı mevcut ve driveri yüklü. Elimde Asus'un başka bir ekran kartı mevcut. Direk tak çıkar işlemiyle donanım değişikliği yaparsam sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Driver sorunu olur. Çıkardığın ekran kartı'nın driverini kaldır sonra öbür ekran kartını tak ve onun driverini kur . Direk tak çalıştır yaparsan hatalar ile karşılaşabilirsin

Driver sorunu olur. Çıkardığın ekran kartı'nın driverini kaldır sonra öbür ekran kartını tak ve onun driverini kur . Direk tak çalıştır yaparsan hatalar ile karşılaşabilirsin
Ekran kartını sorunsuz bir şekilde taktım. Anakart yuvasına sorunsuz uydu fakat pc açılmıyor. "Dit dit" diye uyarı sesi geliyor hiç durmuyor. Değiştirmeden önce driveride kaldırdım. Ne yapmalıyım?

bence olmaz tabi dikkatli yaparsan

Açılmama sorunu ekran kartı ile alakalı değil, montaj yaparken elin kolun bir yere değmiş olabilir kontrol et kasanın içini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…