_efsane
Hectopat
Daha fazla
Merhabalar RTX 3060 Aorus Elite kullanmaktayım 3 fanlı ağır ve büyük bir model olduğu için ekran kartının uç kısmı eğiliyor bu durum rahatsız ettiği için ekran kartı destek aparatı bakıyordum çok pahalılar bende onun yerine daha önce de gördüğüm için.
Süper kahraman Figür/Büst alıp destek olarak kullanmak istiyorum görüntü olarak da çok hoş olacağını düşündüğüm için. (resmi ekledim)
urun.n11.com
Satıcıya istediğimiz boyutta basabilir misiniz diye sorduğumda. Evet, hatta internette gördüğünüz seçtiğiniz bir modeli dahi yapabiliriz dedi. (ekran kartımın ve kasamın arasındaki boşluk tam 8cm 8cm yükseklikte büst yaptırtmak istiyorum)
Ama gördüğüm kadari ile ilana bakarsanız boyamaları gerçekten berbat duruyor demek istediğim o yüzden bildiğiniz veya daha önce satın almış olduğunuz ve renk açısından memnun kaldığınız memnum kalacağım bir satıcı var mı? (maksimum 150TL'ye renkleri güzel olacak 8cm yüksekliğinde bir figür bastırmak istiyorum ama öncesinde sormak istedim)
Süper kahraman Figür/Büst alıp destek olarak kullanmak istiyorum görüntü olarak da çok hoş olacağını düşündüğüm için. (resmi ekledim)

Fantastik & Sci-Fi Figürler - Bilim Kurgu Karakterleri - n11
Fantastik & Sci-Fi ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Fantastik & Sci-Fi çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
Ama gördüğüm kadari ile ilana bakarsanız boyamaları gerçekten berbat duruyor demek istediğim o yüzden bildiğiniz veya daha önce satın almış olduğunuz ve renk açısından memnun kaldığınız memnum kalacağım bir satıcı var mı? (maksimum 150TL'ye renkleri güzel olacak 8cm yüksekliğinde bir figür bastırmak istiyorum ama öncesinde sormak istedim)