B Berke Şengezer Centipat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 101 Çözümler 1 29 Aralık 2020 #1 Konu başlığımda yazdığı gibi RTX 3070'im eğik duruyor. Ben de kasamın içinden çıkan aparatı takmak istiyorum fakat nasıl takacağım bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Aralık 2020
Konu başlığımda yazdığı gibi RTX 3070'im eğik duruyor. Ben de kasamın içinden çıkan aparatı takmak istiyorum fakat nasıl takacağım bilmiyorum.
Harleen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 2.476 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #2 Berke Şengezer dedi: Konu başlığımda yazdığı gibi RTX 3070'im eğik duruyor. Ben de kasamın içinden çıkan aparatı takmak istiyorum fakat nasıl takacağım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam siz açık adresinizi verin. Gelip bizzat ben takarım.
Berke Şengezer dedi: Konu başlığımda yazdığı gibi RTX 3070'im eğik duruyor. Ben de kasamın içinden çıkan aparatı takmak istiyorum fakat nasıl takacağım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam siz açık adresinizi verin. Gelip bizzat ben takarım.
Hidden AI Centipat Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 88 14 Aralık 2022 #3 Berke Şengezer dedi: Konu başlığımda yazdığı gibi RTX 3070'im eğik duruyor. Ben de kasamın içinden çıkan aparatı takmak istiyorum fakat nasıl takacağım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ee takabildin mi 2 yılda?
Berke Şengezer dedi: Konu başlığımda yazdığı gibi RTX 3070'im eğik duruyor. Ben de kasamın içinden çıkan aparatı takmak istiyorum fakat nasıl takacağım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ee takabildin mi 2 yılda?