Ekran kartı destek aparatı

Nicksizsahis

Hectopat
Ekran kartı için ya dikey tutacak kit ya da bükülmesini engelleyecek destek aparatı aramaktayım. Önerileriniz var mı ve dikey kit almak yerine kasa almak daha mı mantıklı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Riser'ler gecikme yapıyor diye duymuştum fakat kullanmak istiyorsan Corsair'in ve Thermaltake'nin var diye biliyorum.
Bunlardan daha ucuzunu başka bir sitede bulursan oraya bakabilirsin örnek için attım bunları.

Ekran kartın güzelse kasan destekliyorsa dikey yapmaya değer bence ekran kartı alırken dış görünüşü içinde alıyoruz bir yandan.

Ekran kartı için ya dikey tutacak kit ya da bükülmesini engelleyecek destek aparatı aramaktayım. Önerileriniz var mı ve dikey kit almak yerine kasa almak daha mı mantıklı?
3D yazıcı bulabilirsen şunu yaptırabilirsin:

Başka modeller de mevcut.

İlkini yaptırmıştım ben. Yoğunluğu fazla olsun, fazlasıyla yeterli olur.

kasam dikey takmaya desteklemiyor aparatlar var vertical kıt onu kasdettim
güzelmiş bu peki rgb nasıl yaparız buna
Ekran kartın güzelse kasan destekliyorsa dikey yapmaya değer bence ekran kartı alırken dış görünüşü içinde alıyoruz bir yandan.
msi 5600
ben oluşturamadım nasıl yapacağım ve bu ürün yurt dışından mı geliyor.

Cooler Master vertical GPU holder v2. 1 aydır kullanıyorum performans kaybı 3-4 FPS oyunlarda. Gayet güzel tavsiye ederim.

Dosya Ekleri

• P_20200922_232256_vHDR_Auto.jpg
    111,2 KB · Görüntüleme: 420
Cooler Master vertical GPU holder v2. 1 aydır kullanıyorum performans kaybı 3-4 FPS oyunlarda. Gayet güzel tavsiye ederim.

Bende aynısından aldım kullanıyorum yaklasık birkaç aydır.

Senin ekran kartın nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…