F fatih313 Decapat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 99 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #1 Riser dikey aparat aldimda kasaya vida ilen sabitlenen turden mi bu? Dosya Ekleri Screenshot_2025-08-17-19-11-10-950_com.einnovation.temu.jpg 31,3 KB · Görüntüleme: 30
Mehmetkayice Decipat Katılım 17 Ağustos 2025 Mesajlar 1.528 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #2 Evet vidalı
F fatih313 Decapat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 99 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #3 Mehmetkayice dedi: Evet vidalı Genişletmek için tıkla... sagolun kurulumu kolaymı yapabilirmiyim
Mehmetkayice Decipat Katılım 17 Ağustos 2025 Mesajlar 1.528 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #4 fatih313 dedi: sagolun kurulumu kolaymı yapabilirmiyim Genişletmek için tıkla... Yapabilirsiniz yıldız tornavidanız olsun yeterli
fatih313 dedi: sagolun kurulumu kolaymı yapabilirmiyim Genişletmek için tıkla... Yapabilirsiniz yıldız tornavidanız olsun yeterli
F fatih313 Decapat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 99 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #5 Mehmetkayice dedi: Yapabilirsiniz yıldız tornavidanız olsun yeterli Genişletmek için tıkla... bütün vida türleri varda benim kasadaki pcie arka plakasında ince bir metal var o cıkmıyor
Mehmetkayice dedi: Yapabilirsiniz yıldız tornavidanız olsun yeterli Genişletmek için tıkla... bütün vida türleri varda benim kasadaki pcie arka plakasında ince bir metal var o cıkmıyor
Mehmetkayice Decipat Katılım 17 Ağustos 2025 Mesajlar 1.528 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #6 fatih313 dedi: bütün vida türleri varda benim kasadaki pcie arka plakasında ince bir metal var o cıkmıyor Genişletmek için tıkla... Sert iterseniz çıkar
fatih313 dedi: bütün vida türleri varda benim kasadaki pcie arka plakasında ince bir metal var o cıkmıyor Genişletmek için tıkla... Sert iterseniz çıkar
F fatih313 Decapat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 99 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #7 Mehmetkayice dedi: Sert iterseniz çıkar Genişletmek için tıkla... onu cıkarttımda böyle ince demir var her pcienin üstünde o cıkmıyor
Mehmetkayice dedi: Sert iterseniz çıkar Genişletmek için tıkla... onu cıkarttımda böyle ince demir var her pcienin üstünde o cıkmıyor
Mehmetkayice Decipat Katılım 17 Ağustos 2025 Mesajlar 1.528 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #8 fatih313 dedi: onu cıkarttımda böyle ince demir var her pcienin üstünde o cıkmıyor Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atar mısın
fatih313 dedi: onu cıkarttımda böyle ince demir var her pcienin üstünde o cıkmıyor Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atar mısın
attractive Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 167 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İzmir Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2025 #9 fatih313 dedi: onu cıkarttımda böyle ince demir var her pcienin üstünde o cıkmıyor Genişletmek için tıkla... selamlar hocam. Aynı durum bendede var ince demirler var aralarında. Nasıl yaptın kestin galiba?
fatih313 dedi: onu cıkarttımda böyle ince demir var her pcienin üstünde o cıkmıyor Genişletmek için tıkla... selamlar hocam. Aynı durum bendede var ince demirler var aralarında. Nasıl yaptın kestin galiba?
F fatih313 Decapat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 99 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2025 #10 attractive dedi: selamlar hocam. Aynı durum bendede var ince demirler var aralarında. Nasıl yaptın kestin galiba? Genişletmek için tıkla... Aleyküm selam kesmeyi denemistim ama olmadı bi zaman sonra Demir kendiliğinden düştü kesmeye çalışırken baya darbe almisti attractive dedi: selamlar hocam. Aynı durum bendede var ince demirler var aralarında. Nasıl yaptın kestin galiba? Genişletmek için tıkla... Pense ile bukup deneyebilirsin ama tavsiye etmem en iyisi kesmek
attractive dedi: selamlar hocam. Aynı durum bendede var ince demirler var aralarında. Nasıl yaptın kestin galiba? Genişletmek için tıkla... Aleyküm selam kesmeyi denemistim ama olmadı bi zaman sonra Demir kendiliğinden düştü kesmeye çalışırken baya darbe almisti attractive dedi: selamlar hocam. Aynı durum bendede var ince demirler var aralarında. Nasıl yaptın kestin galiba? Genişletmek için tıkla... Pense ile bukup deneyebilirsin ama tavsiye etmem en iyisi kesmek