Ekran kartı dış jelatini soymadan takılması sorun olur mu?

Mr.Watchman

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, ekran kartını ilk defa taktığım için sol demir kısmının olduğu tarafı soymadan takmışım(RX6600) ve bunun yanında takarken biraz uğraştım orada kasa bileşenlerinin tamamının takıldığı kısma ekran kartının demiri yavaşça çarptı çok hızlı olmadı. Şu anda güç kablom 1 adet var sadece kasaya takip düğmeye bastığım zaman sistem çalışıyor, bir sıkıntı yoktur değil mi? Sıkıntı varsa nasıl anlarım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem çalışıyorsa genel olarak problem yok demektir. Ekran kartında veya diğer bileşenlerde gözle görülür bir hasar yoksa çok sıkıntı olacağını sanmıyorum. Kartın sıcaklık değerlerine bakmayı ihmal etmeyin.

Sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Ekran veriyorsa, sıcaklık hiçbir şey çalışmıyorken 30-50 derece civarında dolanıyorsa, ekran kartı kullanımı boştayken %50 gibi değerlerde değilse dert etmene gerek yok.

Hocam tabii ki var sistem ısındığında o jelatin erirse çok kötü sonuçları olabilir çıkarın en iyisi.

Ekran kartınızı yanlış takmış olsanız bile, sisteminiz çalışıyorsa ve herhangi bir sorun yoksa, büyük olasılıkla bir sorun yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…