Ekran kartı "donanımı güvenle kaldır" kısmında görünüyor

VelocityNE

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu bir sorun mudur? Eskiden yoktu ekran kartını güncelledim son sürüme. MUX switch açıp kapadım fakat işe yaramadı. Yardımcı olabilir misiniz?

Arkadaşlar bu sorunu yaşayıp çözemeyen varsa eğer, @Gökder isimli arkadaş yıllar önce bir çözüm önermiş. Asus.com'a giriş yapıp ürününüzün driver listesinden "precisiontouchpad" isimli EXE dosyasını indirip kurduktan sonra sorun çözülüyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-08-15 171224.png
    Ekran görüntüsü 2024-08-15 171224.png
    48,1 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleme:
Arkadaşlar bu bir sorun mudur? Eskiden yoktu ekran kartını güncelledim son sürüme. MUX switch açıp kapadım fakat işe yaramadı. Yardımcı olabilir misiniz?

Arkadaşlar bu sorunu yaşayıp çözemeyen varsa eğer, @Gökder isimli arkadaş yıllar önce bir çözüm önermiş. Asus.com'a giriş yapıp ürününüzün driver listesinden "precisiontouchpad" isimli EXE dosyasını indirip kurduktan sonra sorun çözülüyor.

Merhaba, evet. Laptopu iade etmiştim gerçi ama sorunu o şekilde programı yükleyerek çözmüştüm. Eğer çözülmediyse sorunun Asus.com'dan model numarasını gir ve ürününe ait sürücüleri tek tek yüklemeyi dene. Bir de BIOS güncellemesine de bak. Yine önerim sana kalmış ama ben öyle yapardım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı