G GaRTY Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 68 14 Ağustos 2020 #1 Gördüğünüz gibi ekran kartı Driver'ını güncelledim ve FPS kaybı ciddi değerde azaldı bir de ekran kartım HD 5450 yazıyordu güncelledikten sonra R5 220 yazıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ağustos 2020
Gördüğünüz gibi ekran kartı Driver'ını güncelledim ve FPS kaybı ciddi değerde azaldı bir de ekran kartım HD 5450 yazıyordu güncelledikten sonra R5 220 yazıyor.
Qertzy Kilopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 295 Çözümler 3 14 Ağustos 2020 #2 Yanlışı kurmuş olabilir misiniz?
G GaRTY Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 68 14 Ağustos 2020 #3 Qertzy dedi: Yanlışı kurmuş olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Driver Booster'den bir de AMD'nin kendi sitesinden güncelledim
Qertzy dedi: Yanlışı kurmuş olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Driver Booster'den bir de AMD'nin kendi sitesinden güncelledim
Ali CEYLAN Hectopat Katılım 14 Mart 2017 Mesajlar 687 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2020 #4 Sorunun cevabı yazdığın metinlerde saklı. GaRTY dedi: GaRTY dedi: Driver Booster'den bir de AMD'nin kendi sitesinden güncelledim Genişletmek için tıkla... Yapmayın bunu... Genişletmek için tıkla...
Sorunun cevabı yazdığın metinlerde saklı. GaRTY dedi: GaRTY dedi: Driver Booster'den bir de AMD'nin kendi sitesinden güncelledim Genişletmek için tıkla... Yapmayın bunu... Genişletmek için tıkla...
G GaRTY Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 68 14 Ağustos 2020 #5 Ali CEYLAN dedi: Sorunun cevabı yazdığın metinlerde saklı. Yapmayın bunu.... Genişletmek için tıkla... Nasıl?
Ali CEYLAN dedi: Sorunun cevabı yazdığın metinlerde saklı. Yapmayın bunu.... Genişletmek için tıkla... Nasıl?
Ali CEYLAN Hectopat Katılım 14 Mart 2017 Mesajlar 687 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2020 #6 Driver Booster gibi harici yazılımlarla sürücü işlerine girişmeyin.
Vardilex Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 500 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2020 #7 Aynen performansın icine ediyor.
G GaRTY Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 68 14 Ağustos 2020 #8 Ali CEYLAN dedi: Driver Booster gibi harici yazılımlarla sürücü işlerine girişmeyin. Genişletmek için tıkla... Ben önceden de bir kere yaptım böyle oldu format attım düzeldi ama format atmakta istemiyorum şu an o kadar oyun program var yardım edebilir misiniz?
Ali CEYLAN dedi: Driver Booster gibi harici yazılımlarla sürücü işlerine girişmeyin. Genişletmek için tıkla... Ben önceden de bir kere yaptım böyle oldu format attım düzeldi ama format atmakta istemiyorum şu an o kadar oyun program var yardım edebilir misiniz?
Vardilex Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 500 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2020 #9 Neden aynısı yaptıysa tekrar yapıyorsun DDU yükle ekran kartı driverlarını sıfırdan silsin.
G GaRTY Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 68 14 Ağustos 2020 #10 Vardilex dedi: Neden aynısı yaptıysa tekrar yapıyorsun DDU yükle ekran kartı driverlarını sıfırdan silsin. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim ama programı nasıl kullanacağım hakkında fikrim yok.
Vardilex dedi: Neden aynısı yaptıysa tekrar yapıyorsun DDU yükle ekran kartı driverlarını sıfırdan silsin. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim ama programı nasıl kullanacağım hakkında fikrim yok.