Vardilex Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 464 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2020 #11 YouTube'da videosu var Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et .
YouTube'da videosu var Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et .
G GaRTY Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 68 14 Ağustos 2020 #12 Vardilex dedi: YouTube'da videosu var Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . Genişletmek için tıkla... Yaptım ama şu an Microsoft Temel Görüntü Bağdaştırıcısı yazıyor ne yapacağım peki.
Vardilex dedi: YouTube'da videosu var Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . Genişletmek için tıkla... Yaptım ama şu an Microsoft Temel Görüntü Bağdaştırıcısı yazıyor ne yapacağım peki.
nih Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 4.688 Makaleler 1 Çözümler 45 14 Ağustos 2020 #13 GaRTY dedi: Yaptım ama şu an Microsoft Temel Görüntü Bağdaştırıcısı yazıyor ne yapacağım peki. Genişletmek için tıkla... Doğru ve en güncel ekran kartı sürücüsünü "MANUEL" olarak kurun, Driver Booster kullanmayın.
GaRTY dedi: Yaptım ama şu an Microsoft Temel Görüntü Bağdaştırıcısı yazıyor ne yapacağım peki. Genişletmek için tıkla... Doğru ve en güncel ekran kartı sürücüsünü "MANUEL" olarak kurun, Driver Booster kullanmayın.
G GaRTY Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 68 14 Ağustos 2020 #14 nih dedi: Doğru ve en güncel ekran kartı sürücüsünü "MANUEL" olarak kurun, Driver Booster kullanmayın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hepinize yardımlarınız için
nih dedi: Doğru ve en güncel ekran kartı sürücüsünü "MANUEL" olarak kurun, Driver Booster kullanmayın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hepinize yardımlarınız için
Vardilex Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 464 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2020 #15 Gene aynı sorun gelirse ise sol alta Windows var tıkla aygıt yöneticisi görüntü bağdaştırıcısı sağ tıkla güncelle de bu kadar
Gene aynı sorun gelirse ise sol alta Windows var tıkla aygıt yöneticisi görüntü bağdaştırıcısı sağ tıkla güncelle de bu kadar