Ekran kartı driver kurulum sonrası "No signal DisplayPort" hatası

abdurrahmanaric

Decapat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Information Technology
Merhaba.

Ekran kartı driver yüklüyken BIOS ekranından sonra DisplayPort ile görüntü gelmiyor. Driverları kaldırdıktan sonra DisplayPort ile görüntü alabiliyorum fakat ekran kartı Driver'ı yüklenirken bir anda tekrardan gidiyor. Bu sorunun kaynağı ne olabilir?

RX570 ekran kartı kullanıyorum, Casper Excalibur E27QHD-G monitör kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba.

Ekran kartı driver yüklüyken BIOS ekranından sonra DisplayPort ile görüntü gelmiyor. Driverları kaldırdıktan sonra DisplayPort ile görüntü alabiliyorum fakat ekran kartı Driver'ı yüklenirken bir anda tekrardan gidiyor. Bu sorunun kaynağı ne olabilir?

DDU ile tamamen kaldırıp son sürümü tekrar yüklemeyi deneyin

Merhaba.

DDU ile kaldırıp son sürümü kurdunuz mu?

Merhaba.

Hocam başlangıç ayarlarını sıfırladınız mı peki?

Evet, o şekilde yaptığımdada aynı sorunu yaşadım. Şimdilik HDMI ile 144hz alıyorum ama DP neden böyle oluyor anlamadım
Hocam başlangıç sıfırlayınca hala olmazsa başka bir DisplayPort kablosu ile deneyin.

Hocam başlangıç ayarlarını sıfırladınız mı peki?

Hocam başlangıç sıfırlayınca hala olmazsa başka bir DisplayPort kablosu ile deneyin.
Başlangıç ayarı derken anlayamadım tam olarak, bundan önce viewsonic 27" curved 165hz monitorde kullanım sağlıyordum DP kablosunu. Onunla alakalı olabilir mi?

Başlangıç ayarı derken anlayamadım tam olarak, bundan önce viewsonic 27" curved 165hz monitorde kullanım sağlıyordum DP kablosunu. Onunla alakalı olabilir mi?
Olabilir hocam,başka bir DisplayPort kablosu alıp deneyin.

Deneyeceğim, hdmi ile 144hz alıyorum display ile arasında bir fark var mı?
Hocam DisplayPort kablosu size HDMI kablosundan daha iyi hz değeri verir,öyle deneyip beni bilgilendirirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı