B berad90 Decapat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 314 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2024 #1 DDU ile silsem dahil ekran kartı driveri tam silinmiyor AMD clean up Utility dahil başka silme yöntemi var mı?
DDU ile silsem dahil ekran kartı driveri tam silinmiyor AMD clean up Utility dahil başka silme yöntemi var mı?
Alonemennnn Kilopat Katılım 26 Kasım 2018 Mesajlar 638 Çözümler 4 Yer Izmir Daha fazla Sistem Özellikleri BLADE-6600 / AMD Ryzen 5 5600 MPK / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar. https://www.gaming.gen.tr/urun/325927/blade-6600-amd-ryzen-5-5500-mpk-asus-radeon-dual-rx-6600-8gb-16gb-ram-512gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/?srsltid=AfmBOopj1fEp-x2AXthsgow9ht5X72jb2wiAgOoA_bYngbpkWredIAf1 Cinsiyet Erkek Meslek Security harbour 13 Şubat 2024 #2 berad90 dedi: DDU ile silsem dahil ekran kartı driveri tam silinmiyor AMD clean up Utility dahil başka silme yöntemi var mı? Genişletmek için tıkla... Wise uninstalller kullan. Artı 0 Eksi
berad90 dedi: DDU ile silsem dahil ekran kartı driveri tam silinmiyor AMD clean up Utility dahil başka silme yöntemi var mı? Genişletmek için tıkla... Wise uninstalller kullan.
RatrAsi Hectopat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 766 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Şubat 2024 #3 Display driver uninstaller buradan indirip kaldırabilirsiniz. Artı 0 Eksi
ozan33 Femtopat Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2024 #4 berad90 dedi: DDU ile silsem dahil ekran kartı driveri tam silinmiyor AMD clean up Utility dahil başka silme yöntemi var Genişletmek için tıkla... Bende AMD işlemci NVIDIA ekran kartı var. Adrenalin yükledim AMD Software. Onu silmek için DDU da neyi seçmem gerekiyor RatrAsi dedi: Display driver uninstaller buradan indirip kaldırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
berad90 dedi: DDU ile silsem dahil ekran kartı driveri tam silinmiyor AMD clean up Utility dahil başka silme yöntemi var Genişletmek için tıkla... Bende AMD işlemci NVIDIA ekran kartı var. Adrenalin yükledim AMD Software. Onu silmek için DDU da neyi seçmem gerekiyor RatrAsi dedi: Display driver uninstaller buradan indirip kaldırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla...
KS KS B berad90 Decapat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 314 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2024 #5 Alonemennnn dedi: Wise uninstalller kullan. Genişletmek için tıkla... Hocam teşekkürler sonunda tam anlamıyla silebildim DDU asla tam kaldırmıyor. berad90 dedi: Hocam teşekkürler sonunda tam anlamıyla silebildim DDU asla tam kaldırmıyor. Genişletmek için tıkla... Gende pürüzler kaldı maalesf. Artı 0 Eksi
Alonemennnn dedi: Wise uninstalller kullan. Genişletmek için tıkla... Hocam teşekkürler sonunda tam anlamıyla silebildim DDU asla tam kaldırmıyor. berad90 dedi: Hocam teşekkürler sonunda tam anlamıyla silebildim DDU asla tam kaldırmıyor. Genişletmek için tıkla... Gende pürüzler kaldı maalesf.