Ekran kartı driverı güncellenmiyor

Aree0x

Centipat
Daha fazla  
Dostlar bayağıdır şu tarzda bir sorun yaşıyorum, ekran kartım ati Radeon HD6350, ati AMD de şu anda zaten onun farkındayım. Sitesinden baktığım zaman 15.7.1 diye bir sürüm çıkarıyor başıma ama AMD Catalyst Control panelinden bakınca 15.2 ile başlıyor. Bu sitedeki sürümün daha güncel olduğuna mı işaret? Cevap evet ise bunu nasıl güncelleyebilirim direk yeni dosyayı indirip Catalyst yeniden mi kuruluyor yoksa driverı silip yeniden mi kurmam lazım? Destekleriniz için şimdiden sağ olun.(detay için SS'ler yüklüdür.)

Dostlar bayağıdır şu tarzda bir sorun yaşıyorum, ekran kartım ati Radeon HD6350, ati AMD de şu anda zaten onun farkındayım. Sitesinden baktığım zaman 15.7.1 diye bir sürüm çıkarıyor başıma, ama AMD Catalyst Control panelinden bakınca 15.2 ile başlıyor. Bu sitedeki sürümün daha güncel olduğunamı işaret? Cevap evet ise bunu nasıl güncelleyebilirim direk yeni dosyayı indirip Catalyst yeniden mi kuruluyor yoksa driverı silip yeniden mi kurmam lazım, destekleriniz için şimdiden sağ olun.(detay için SS'ler yüklüdür.)

Bilgisini vermeyi unutmuşum, Windows 10 Pro 64 Bit sürüm kullanmaktayım.

Dosya Ekleri

• amd site.PNG
    amd site.PNG
    13,6 KB · Görüntüleme: 28
  • catalyst panel.PNG
    catalyst panel.PNG
    28,5 KB · Görüntüleme: 31

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı