Ekran kartı Driver'i yüklenmemiş gibi gözüküyor

bynarkoz

Hectopat
Merhaba arkadaşlar.
Bilgisayarımı 2 ay once yenıledım sadece ekran kartını degiştirmedim. 2 3 haftada bir olusan hatayı cözemiyorum. Bilgisiyar acıldıgında ekran Driver hiç yüklü olmamıs gibi gözüküyor. Yenileme hızı 1.000 HZ gözüküyor, bir kaç kez acıp kapadıgımda düzeliyor. Facebook başka sitelerde reklam cıkan yerlerde yeşil ekran sayfayı yenıler gibi siyah ekran kararıp düzelme oluyor. Monitörümun kablosunu degiştirmem gerektigini okudum degiştirmeme rağmen aynı hataları alıyorum. İmzamda sistem bilgileri mevcuttur.

Gigabyte B450 Gaming X AM4 DDR4 ATX,AMD Ryzen 5 2600 Socket AM4 3.4 GHz 16MB Önbellek 65W,Asus R7 370 STRIX GAMING 4GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12,Asus R7 370 STRIX GAMING 4GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12

Son düzenleyen: Moderatör:
Kurulu olan driveri silip tekrardan güncel ekran kartı driverini AMD nin sitesinden kurulumunu yap. Eğer buda sonuç vermezse driver kurulumunu driver booster adlı program ile yap. Tekrar olmazsa burada sonucu bizimle paylaş farklı yöntemler deneyelim. Bu tür bir sorun benimde başıma gelmişti. Donanımsal bir arızadan dolayı benim ki hata veriyordu. Senin ki çalışan bir sistemden söküldüyse bu dediklerimi yaparsan çözülebilir sorunun.

hocam dedıklerınızı daha onceden yaptım ama gene oluyor

Ekran kartını çıkar. Selülozik tineri , fırçaya birkaç damla damlat ve soketini fırçayla temizle. Ardından kuru bir bezle sil ve silgi yardımı ile soketini tekrardan sil. Belkide eski bir kart olduğu için soket üzerinde oksitlenme olmasından da kaynaklanıyor olabilir. Temizlik şart diyelim basitçe bir temizlik işleminden sonra da şunu kontrol edelim.

Görüntü modları kısmından sorunun çözülene kadar mod değişikliği yap. Hz düşür , yada çözünürlük düşür. Hangi ayar en uygun ise ona göre seçim yap. Sonuçları tekrar bizimle paylaş. Bahsettiğim görüntü modlarını ekte ki görselde gösteriyorum.

Dosya Ekleri

• goruntu-modlari.png
    19,6 KB · Görüntüleme: 37
denıcem hocam tesekkurler
dedıgınızı yaptım sorun devam edıyor hocam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…