M MustafaOnduc Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 32 9 Mayıs 2020 #1 Merhaba, yeni sistem alacağım. Aklımda soru var. Driver önce bir program sayesinde ediyordum ama güncel yapmıyormuş. Sorum şu: Hangi Driver'ları yükleceğim? Bir forumda sadece ekran kartı Driver yeter demişler. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mayıs 2020
Merhaba, yeni sistem alacağım. Aklımda soru var. Driver önce bir program sayesinde ediyordum ama güncel yapmıyormuş. Sorum şu: Hangi Driver'ları yükleceğim? Bir forumda sadece ekran kartı Driver yeter demişler.
ykH8eqLN Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 1.245 Çözümler 6 9 Mayıs 2020 #2 Windows Update + Anakart Driverları + Ekran Kartı Driverı
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 9 Mayıs 2020 #3 AMD alıyorsanız AMD'nin sitesinden, Nvidia alıyorsanız Nvidia'nın sitesinden. Hangi ekran kartını alacaksanız söyleyin, atalım.
AMD alıyorsanız AMD'nin sitesinden, Nvidia alıyorsanız Nvidia'nın sitesinden. Hangi ekran kartını alacaksanız söyleyin, atalım.
Marked One Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 2.451 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Pripyat 9 Mayıs 2020 #4 Sadece ekran kartı driverı yetmez. Ekran kartı sürücüsünü kurmak için AMD/NVIDIA sitesine bak.
ömer furkan gürsel yeni Decapat Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 300 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2020 #5 Örnek olarak Google'da Nvidia ekran kartı sürücüsü indir yazdığında sitesine girerek indirebilirsin.
M MustafaOnduc Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 32 10 Mayıs 2020 #6 Marked One dedi: Sadece ekran kartı driverı yetmez. Ekran kartı sürücüsünü kurmak için AMD/NVIDIA sitesine bak. Genişletmek için tıkla... Hangi driverları yüklemem laxım
Marked One dedi: Sadece ekran kartı driverı yetmez. Ekran kartı sürücüsünü kurmak için AMD/NVIDIA sitesine bak. Genişletmek için tıkla... Hangi driverları yüklemem laxım
Marked One Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 2.451 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Pripyat 10 Mayıs 2020 #7 MustafaOnduc dedi: Hangi driverları yüklemem laxım Genişletmek için tıkla... Arkadaş cevaplamış ykH8eqLN dedi: Windows Update + Anakart Driverları + Ekran Kartı Driverı Genişletmek için tıkla... Bunlar dışında Realtek gibi sürücüleride unutma.
MustafaOnduc dedi: Hangi driverları yüklemem laxım Genişletmek için tıkla... Arkadaş cevaplamış ykH8eqLN dedi: Windows Update + Anakart Driverları + Ekran Kartı Driverı Genişletmek için tıkla... Bunlar dışında Realtek gibi sürücüleride unutma.
ykH8eqLN Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 1.245 Çözümler 6 10 Mayıs 2020 #8 Marked One dedi: Bunlar dışında Realtek gibi sürücüleride unutma. Genişletmek için tıkla... Anakart driverlarının içinde ses driverı, ethernet driverı vs. mevcut.
Marked One dedi: Bunlar dışında Realtek gibi sürücüleride unutma. Genişletmek için tıkla... Anakart driverlarının içinde ses driverı, ethernet driverı vs. mevcut.
M MustafaOnduc Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 32 10 Mayıs 2020 #9 Marked One dedi: Arkadaş cevaplamış Bunlar dışında Realtek gibi sürücüleride unutma. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı hariç hepsini windows update ilə yapama olurmu anakart driveri nasıl kuruluyor bilmiyorum
Marked One dedi: Arkadaş cevaplamış Bunlar dışında Realtek gibi sürücüleride unutma. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı hariç hepsini windows update ilə yapama olurmu anakart driveri nasıl kuruluyor bilmiyorum
Marked One Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 2.451 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Pripyat 10 Mayıs 2020 #10 ykH8eqLN dedi: Anakart driverlarının içinde ses driverı, ethernet driverı vs. mevcut. Genişletmek için tıkla... Güncel tutmayı unutmasın diye yazmıştım tam anlatamamışım pardon. MustafaOnduc dedi: Ekran kartı hariç hepsini windows update ilə yapama olurmu anakart driveri nasıl kuruluyor bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Anakartının markasını ve modelini öğrenip driverını kurmalısın. Çok zor bir şey değil.
ykH8eqLN dedi: Anakart driverlarının içinde ses driverı, ethernet driverı vs. mevcut. Genişletmek için tıkla... Güncel tutmayı unutmasın diye yazmıştım tam anlatamamışım pardon. MustafaOnduc dedi: Ekran kartı hariç hepsini windows update ilə yapama olurmu anakart driveri nasıl kuruluyor bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Anakartının markasını ve modelini öğrenip driverını kurmalısın. Çok zor bir şey değil.